Laster resultat

Försäljning pågår

Ampere

I Ampere i centrala Nacka bygger vi 60 moderna bostadsrätter i varierade storlekar från 25 till 123 kvm. Kvarteret byggs i ett levande och kuperat område med en härlig natur och fantastiska vyer. Utvalda lägenheter går att köpa med OBOS-Deläga, vilket innebär att du kan köpa halva bostaden men bo i hela!

Trevliga balkonger med glasräcken mot innergård (visionsbild).

1 av 12

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
39
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 295 000 kr
Boköpmodell
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
25–101 m²
Inflyttning
Från kvartal 1 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning hos HusmanHagberg i Nacka Forum. Kontakta mäklare för personlig visning.

Visningar hålls på HusmanHabergs kontor på Romanstorget, Nacka Forum. 

 

Adress:
HusmanHagberg, Nacka Forum, Romanstorget. Se kartan på Google

Aktuellt i projektet

Nu har vi börjat bygga!

Det första spadtaget i Ampere togs i januari och nu börjar vi bygga de nya bostäderna i Nacka som har preliminär inflyttning kvartal 1 2025.

Se bilder från första spadtaget här

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

I Brf Ampere är det möjligt att köpa utvalda bostäder via vår boköpsmodell OBOS Deläga. 

Läs mer om OBOS Deläga här

Ampere har 39 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Ampere

  • 39 en- till femrumsbostäder
  • Från 2 295 000 kr till 7 395 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 1 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Järla Östra skolväg, Nacka. Se kartan på Google

Ett naturbant område växer fram

I Nackas mest centrala läge, uppför OBOS kvarteret Elverkshuset som kommer bestå av cirka 330 moderna bostadsrätter på 1–5 rum och kök. Den första etappen, Ampere, rymmer 60 lägenheter och en gemensam takterrass. Här hittar du bostäder från den mindre välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Vi lägger stor vikt vid att utforma ett hållbart kvarter och väljer lösningar och material med miljön i fokus.

Njut av en aktiv fritid

Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. Här ligger den populära friluftsgården Hellasgården som är en naturlig mötesplats med café, bastu och stuguthyrning. I området kan du njuta av några av Sveriges finaste motionsspår, träna i utegymmet, paddla, simma, bada, orientera och vandra. På vintern finns här också möjlighet till både skridsko- och skidåkning.

Ett urbant stadskvarter

Ampere blir ett modernt kvarter i ett av Centrala Nackas bästa lägen. Eftersom området byggs på ett berg blir kvarteret kuperat och levande med berg i dager där det är möjligt. För att möta höjdskillnaderna byggs en bred trappa i granit med sittplatser i trä. På så sätt skapas en naturlig mötesplats och välkomnande miljö precis utanför dörren. Vid slutet av trappan utformas ett nytt torg med bänkar, planteringar och öppna ytor.

Nu har vi börjat bygga Brf Ampere!

Nu har vi börjat bygga Brf Ampere!

Fredagen 27 januari 2023 togs det första spadtaget för Brf Ampere i Nacka där bostäderna nu börjar byggas med preliminär inflyttning kvartal 1 2025.

Se bilder från första spadtaget här
Livet i området

Livet i området

I centrala Nacka får du det bästa av två världar, stadens puls kombinerat med fina naturupplevelser. Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. En kort promenad från Brf Ampere ligger Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum.

Läs artikeln!
Om bostäderna

Om bostäderna

Bostäderna i Brf Ampere har skiftande storlek från 24 till 123 kvm. De små, välplanerade lägenheterna är ideala för dig som flyttar hemifrån medan de större femmorna passar dig som bor i villa och kanske tröttnat på gräsklippningen. I några av de största bostäderna kommer det vara möjligt att dela av lägenheten till en uthyrningsdel med egen entré. Perfekt för tonårsbarnen eller som ett avskilt kontor!

Läs mer!
Designlinjer

Designlinjer

I Brf Ampere har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Höst och Vinter. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Ampere

Vi svarar gärna på dina frågor!