Laster resultat

Försäljning pågår

Ampere

I Ampere i centrala Nacka planerar vi för 60 moderna bostadsrätter i varierade storlekar från 25 till 123 kvm. Kvarteret byggs i ett levande och kuperat område med en härlig natur och fantastiska vyer. Här kan du köpa lägenhet med vår boköpmodell Deläga!

Ampere byggs i ett levande och kuperat område med en härlig natur och fantastiska vyer (visionsbild).

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
14
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 445 000 kr
Boköpmodeller
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
25–101 m²
Inflyttning
Från 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning hos HusmanHagberg i Nacka Forum. Kontakta mäklare för personlig visning.

Visningar hålls på HusmanHabergs kontor på Romanstorget, Nacka Forum. 

 

Adress:
HusmanHagberg, Nacka Forum, Romanstorget. Se kartan på Google

Glädjande nyheter!

I slutet av november togs beslutet om byggstart för Brf Ampere, vilket innebär att etableringen och byggnationen beräknas ske under december 2022. Preliminär inflyttning kvartal 1 2025.

Ampere har 14 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Ampere

  • 14 en- till femrumsbostäder
  • Från 2 445 000 kr till 6 850 000 kr
  • Inflyttning: Från 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Järla Östra skolväg, Nacka. Se kartan på Google

Ett naturbant område växer fram

I Nackas mest centrala läge, uppför OBOS kvarteret Elverkshuset som kommer bestå av cirka 330 moderna bostadsrätter på 1–5 rum och kök. Den första etappen, Ampere, rymmer 60 lägenheter och en gemensam takterrass. Här hittar du bostäder från den mindre välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Vi lägger stor vikt vid att utforma ett hållbart kvarter och väljer lösningar och material med miljön i fokus.

Njut av en aktiv fritid

Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. Här ligger den populära friluftsgården Hellasgården som är en naturlig mötesplats med café, bastu och stuguthyrning. I området kan du njuta av några av Sveriges finaste motionsspår, träna i utegymmet, paddla, simma, bada, orientera och vandra. På vintern finns här också möjlighet till både skridsko- och skidåkning.

Ett urbant stadskvarter

Ampere blir ett modernt kvarter i ett av Centrala Nackas bästa lägen. Eftersom området byggs på ett berg blir kvarteret kuperat och levande med berg i dager där det är möjligt. För att möta höjdskillnaderna byggs en bred trappa i granit med sittplatser i trä. På så sätt skapas en naturlig mötesplats och välkomnande miljö precis utanför dörren. Vid slutet av trappan utformas ett nytt torg med bänkar, planteringar och öppna ytor.

Livet i Området

Livet i Området

I Centrala Nacka får du det bästa av två världar, stadens puls kombinerat med fina naturupplevelser. Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. En kort promenad från Ampere ligger Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum med allt från mode och heminredning till service och restauranger. Här kan du även göra veckohandlingen på Hemköp, Willys eller närliggande ICA Maxi. I närområdet finns ett flertal bra förskolor och grundskolor att välja mellan, bland annat Internationella Engelska skolan. Här finns även ett flertal gymnasieskolor.

Läs artikeln!
Om bostäderna

Om bostäderna

Bostäderna i Brf Ampere har skiftande storlek från 24 till 123 kvm. De små, välplanerade lägenheterna är ideala för dig som flyttar hemifrån medan de större femmorna passar dig som bor i villa och kanske tröttnat på gräsklippningen. I några av de största bostäderna kommer det vara möjligt att dela av lägenheten till en uthyrningsdel med egen entré. Perfekt för tonårsbarnen eller som ett avskilt kontor!

Läs mer!
Designlinjer

Designlinjer

I Brf Ampere har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Vinter och Höst. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Ampere

Vi svarar gärna på dina frågor!