Laster resultat

Brf Gläntan

Brf Gläntan består av 23 bostadsrätter på 105 kvm i radhusform med 2, 3 eller 4 sovrum. Beläget på höjden mellan två etablerade stadsdelar; Östra Lugnet och Hovshaga har du närhet till skolor och service samt till härliga naturområden som Evedals badplats och Hissö.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 56.92031 latitud, 14.803836 longitud

Lugnets väg, 35206 Växjö. Se kartan på Google

Nära natur och sjö

Uppe på höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, ligger vårt nya radhuskvarter vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur.

I området kommer en mysig lekyta att anläggas, med sandlåda, lekdjur, sittytor och en alldeles egen bärträdgård. Vårt kvarter ligger mitt mellan två etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd.

Alla bostäder har förråd, egen parkering och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. 

 

Vill du köpa bostad i Brf Gläntan?

Byggs av:

Till toppen