Laster resultat
Försäljning pågår

Är du en av de 15 första som tecknar ett avtal för en bostad i Brf Rosendals Trädgård, så bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna!

Brf Rosendals Trädgård

Vårt kvarter i Rosendal, Uppsala består av 94 lägenheter från 1 till 4 rum och kök med grönskande balkonger och en mysig innergård. Högst upp finns en gemensam takterrass där du och dina grannar kan odla, umgås och njuta av utsikten. Välkommen!

Antal lediga bostäder
84
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 598 000 kr
Boköpmodeller
Deläga
Storlek (Boarea)
34–105 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt
  • Deläga

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Fri avgift i 12 månader*

*Är du en av de 15 första som tecknar ett avtal för en bostad i Brf Rosendals Trädgård, så bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna!

Det ska löna sig att vara med från start!

För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

 

Brf Rosendals Trädgård har 84 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Rosendals Trädgård

  • 84 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 598 000 kr till 4 398 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.831600,17.633495. Se kartan på Google

Ett grönskande kvarter i en urban stadsmiljö

Vårt kvarter uppförs i Rosendals tredje etapp som ligger intill Stadsskogen norr om Södra Rosendal. Här byggs omkring 1300 bostäder i områdets centrala och västra delar. Utöver bostäder finns en ny grundskola, idrottshall, aktivitetsytor och ett av de stora torgen, Rosendals torg. Här intill planerar vi för Brf Rosendals trädgård. På torgets västra sida planeras det så kallade multikvarteret, som bland annat ska rymma idrottslokaler för Rosendals skola. Här finns även parken Carls hage, en del av det gröna stråk som löper genom Rosendal.

En plats att längta hem till

I Brf Rosendals trädgård vill vi tillföra något speciellt och oväntat när du går in på kvarterets gård. Här överraskas du av gårdens värme, dess sammanlagda grönska och de generösa och gröna balkongerna. På bottenvåningen planeras för kommersiella lokaler i kvarterens båda östliga hörn. Butiker, restauranger och caféer i bottenvåningen bidrar positivt till en levande gatu- och stadsmiljö.

Gemensam takterrass

Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen. Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård. Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken är planerade för solpaneler för att bidra med fastighetsel. Det kommer även att bli en gemensam takterrass som nås direkt från trapphusen. Här kan du och dina grannar odla, umgås och njuta av utsikten.

mamma och dotter som ler

Med omtanke om miljön

Husens tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Solceller placeras på en del av takytorna med en anpassad vinkel riktade mot södersolen. Den hållbara energin kan används för att ladda den egna elcykeln eller ge värme och ljus till fastighetens gemensamma utrymmen. Sedumtaken placeras på vissa av taken. De fördröjer takvattnet, binder koldioxid, och bidrar, som all växtlighet, med att jämna ut temperaturskillnader. I föreningen kommer det även att planeras för ett återbruksrum, en cykelpool samt tillgång till bilpool. Det skall vara enkelt att bo och leva i Rosendals Trädgård utan att äga en egen bil.

Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

Vårt kvarter består av 94 moderna och ljusa lägenheter från 1 till 4 rum och kök med grönskande balkonger och en mysig innergård. Högst upp finns en gemensam takterrass där du och dina grannar kan odla, umgås och njuta av utsikten. Läs mer här!

Lär mer här
Livet i området

Livet i området

Brf Rosendals trädgård kommer att uppföras intill Stadsskogen norr om Södra Rosendal. I närheten finns en ny grundskola, idrottshall, aktivitetsytor och Rosendals torg. Här finns även parken Carls hage, en del av det gröna stråk som löper genom Rosendal. Läs mer här!

Läs artikeln
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Lär känna OBOS Deläga
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Rosendals Trädgård

Vi svarar gärna på dina frågor!