Hoppa till innehåll

Om OBOS

Vi är en av de största bostadsutvecklarna i Norge och Sverige som ägs av våra 600 000 medlemmar. Här jobbar närmare 2 300 medarbetare med att bygga framtidens samhälle och uppfylla bostadsdrömmar av alla slag.

Vad vi gör

Vi på OBOS har världens bästa jobb: att göra bostadsdrömmar till verklighet. Vi bygger bostäder som människor drömmer om, och vi bygger dem på platser där folk vill bo – både i staden och på landsbygden.

Samhällsansvar

OBOS arbetar på många olika nivåer för att skapa värde i samhället. Vi vill göra skillnad för kommande generationer och bidra till sociala och miljömässiga förbättringar!
Ung voksen mann, trolig styreleder, i gårdsrom med flere beboere og barn i klatrestativ  i bakgrunnen.

Nyheter

Här samlar vi nyheter och pressmeddelanden om OBOS i Sverige och Norge.

Läs alla nyheter här
en grön planta

Ett grönt OBOS

Genom innovation skapas nya positiva synergieffekter på samhällsnivå. OBOS deltar aktivt i den offentliga debatten om bostadspolitik och stadsutveckling och är särskilt engagerad i myndigheternas möjliggörande för att det ska byggas tillräckligt med bostäder i landet.

Det gröna OBOS

Innovation - Vi älskar ideér!

Att bygga bostäder och andra fastigheter samt att bo och verka i dessa tär på jordens resurser. Men genom innovation kan vi människor vara med och påverka hur stor inverkan på miljön ska vara.

OBOS Innovation
Svarthvitt bilde av fullsatt tildelingsmøte på 50-tallet

Vår historia

OBOS har funnits i både Sverige och Norge i närmare 100 år och vi är stolta över vår historia och vårt arbete.

OBOS historia