Lev hållbart i en innovativ stadsdel

Rosendal är en helt ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram, där kommunen gjort stora satsningar på hållbarhet och innovation. Här kommer cyklar att prioriteras framför bilar och det kommer att finnas gott om laddställen för både elcyklar och elmopeder. Ett perfekt område för dig som vill kunna leva hållbart på ett enkelt sätt!

Nära till skolor och aktiviteter

En av Rosendals stora fördelar är närheten till allt. Det är cykel- eller gångavstånd till skolor och förskolor, butiker och restauranger, caféer, fritidsaktiviteter och gym. Du hittar bouleplaner och en idrottsanläggning med möjlighet till tennis, padel och mycket annat. Här finns något för alla!

Koppla av i närliggande naturområden

Kvarteren är lummiga och gröna och det finns gott om vacker natur i området. Parken Carls Hage är en del av det gröna stråk som löper genom Rosendal. Två stora naturreservat ligger också precis i närheten. Kronparken är ett riktigt smultronställe med över 350 år gamla tallar, perfekt för avkopplande promenader i naturen. Stadsparken är en grön oas där du kan ta en löprunda eller ta med familjen till den stora lekplatsen. På sommaren är det mysigt att ta en fika i sommarcafét Gula Villan.

Goda kommunikationer

Till city tar du dig smidigt med buss eller cykel, och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Du tar dig enkelt till centrum, arbetsplatsen eller fritidsaktiviteten via bra cykel- och promenadvägar.

Är du intresserad av Brf Rosendals Trädgård?

Är du intresserad av Brf Rosendals Trädgård?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer