Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Roslagsporten

I Brf Roslagsporten, på västra sidan av Roslags Näsby station i Täby, växer nya kvarter fram med fokus på hållbarhet. I den trivsamma stadsmiljön planerar vi för 60 ljusa och välplanerade lägenheter i varierande storlekar på 36 till 135 kvm – alla med soliga balkonger, terrasser eller uteplatser.

I Roslagsporten bygger vi 60 ljusa och moderna bostadsrätter i trivsam stadsmiljö, nära skolor och kommunikationer (visionsbild).

1 av 15

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
51
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 095 000 kr
Boköpmodell
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
36–118 m²
Inflyttning
Från höst 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Roslagsporten!

Visningen hålls i vår visningsbod på Gamla Norrtäljevägen 100 i Västra Roslags Näsby. 

Adress:
Gamla Norrtäljevägen 100, Västra Roslags Näsby. Se kartan på Google

Aktuellt i projektet

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

I Brf Roslagsporten är det möjligt att köpa utvalda bostäder via vår boköpsmodell OBOS Deläga. 

Läs mer om OBOS Deläga här

Brf Roslagsporten har 51 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Roslagsporten

  • 51 en- till femrumsbostäder
  • Från 2 095 000 kr till 8 995 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.437605,18.057295. Se kartan på Google

Nya och innovativa kvarter växer fram

Spännande arkitektur, grönskande tak, parker och öppna platser där folk kan träffas och umgås – det kommer du att möta när västra Roslags Näsby står klart. Bebyggelsen har smarta lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan – och det ska vara lika enkelt som självklart att leva på ett hållbart sätt här!

Lägenheter med mycket ljusinsläpp

I Brf Roslagsporten planerar vi för 60 ljusa och välplanerade lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummare. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser som blickar ut mot söder eller mot gården.

Fasaderna har hämtat inspiration från amerikanska och engelska townhouses och är uppdelade i olika volymer med varierande material såsom trä, betong, tegel och plåt. Kvarteret har ett grönt fokus med en inbjudande innergård med plats att umgås för både stora och små, och gröna solcellstak. Har du bil parkerar du smidigt i ett gemensamt garage som är beläget under huset som delas med grannfastigheten.

En levande och energifylld stadsmiljö  

I västra Roslags Näsby ska totalt cirka 1400 bostäder byggas, från flerbostadshus till radhus och studentbostäder. Vid stationen planeras för en femton våningar hög studentskrapa. Penthouses och townhouses är några andra inslag i den innovativa stadsmiljön.

Flera av byggnaderna som ligger utmed gångstråk och intill torg har reserverat sina bottenvåningar för olika typer av verksamheter som till exempel förkola, butiker och kontor. Dessutom planeras det för trygghetsbostäder i området.

Med fokus på hållbarhet

I det nya området strävar man efter att begränsa biltrafiken och göra det enkelt att cykla och promenera. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. En ny bro har byggts över spåren som kopplar samman området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby.  

Upptäck våra planlösningar

Upptäck våra planlösningar

Hur ska du placera dina möbler? Här kan du se samtliga planlösningar för våra bostäder i Roslagsporten.

Se alla bofaktablad här
Livet i området

Livet i området

I Brf Roslagsporten har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag – skolor och förskolor, Täby Centrum och härlig natur. Vill du in till Stockholm innerstad tar du tåget in på 12 minuter!

Läs mer här
Designlinjer

Designlinjer

I Brf Roslagsporten har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Läs mer här
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Roslagsporten

Vi svarar gärna på dina frågor!