Designlinjer

I Brf Roslagsporten har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Dags att sätta stilen

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur inredningen ska se ut. I Brf Roslagsporten har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer som du kan välja mellan.  

Vilken linje väljer du?

Varje designlinje är noga komponerad för att du ska få en harmonisk och stabil bas som du själv kan bygga vidare på. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer. Oavsett vilken designlinje du väljer, kan du byta ut väggfärgen mot vit. Resultatet är en självklar enkelhet, där allt är genomtänkt för en behaglig vardag.

Kvalitet från golv till tak

För oss är genomtänkt design och materialval lika viktigt som bra planlösningar och god arkitektur. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem.

 

Är du intresserad av Brf Roslagsporten?

Är du intresserad av Brf Roslagsporten?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!