Laster resultat

1 av 6

Bostad 3-1104 (OBOS Deläga)

Pris

Pris:

4 350 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 6 161 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Välkommen till lägenhet 3-1104 som är en rymlig och smart planerad 3:a på 81 kvm med dubbla balkonger i olika väderstreck. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Modern planlösning med stora sociala ytor samt mycket förvaring. 2 rymliga sovrum varav master bedroom är direktanslutet till den härliga balkongen mot den lugna innergården. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.

Preliminär inflyttning april 2024.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Kungsvägen) Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Adress:
Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad 3-1104 (OBOS Deläga)

Vi svarar gärna på dina frågor!