Laster resultat
Visionsbild framtagen i tidigt skede visar den gemensamma gården.

1 av 5

Bostad 1-1001 (OBOS Deläga)

Pris

Pris:

4 995 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 6 262 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Sista 4:an i populära Brf Strandvägen! Preliminär inflyttning början av juli 2024.

Välkommen till lägenhet 1-1001 som är en välplanerad 4:a på markplan med härliga sällskapsytor. Lägenheten är 83 kvm. Genomgående lägenhet med bra planlösning med en sovrumsdel och en sällskapsdel. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Lugn uteplats mot gården på hela 13 kvm. Inredningen går i jordiga toner, vilket återspeglas i den här
designlinjen som vi har valt att kalla för Höst. Du får en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm gråbeigekulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder ihop bostaden till en varm helhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Kungsvägen) Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Adress:
Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad 1-1001 (OBOS Deläga)

Vi svarar gärna på dina frågor!