Laster resultat
Slutsålt

Brf Havsrosen

I det nya området Björnö utanför Norrtälje planerar vi för 20 bostäder med familjefavoriten på 105 kvm. Här bor man med naturen och Kvisthamraviken runt knuten. Med Norrtäljes centrum inom räckhåll har du all service som behövs för en bekväm vardag.

Antal bostäder
20
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 748 000 kr
Storlek (boarea)
105 m²
Inflyttning
Våren 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Sommaren 2021
Säljstart
28 juni 2021

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.745689,18.731267. Se kartan på Google

gågata

Norrtälje - världens bästa småstad

I centrum finns mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker vilket gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. En plats att leva och bo i för hela familjen.

Skärgårdskommun

Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har ni många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringstråk. Under vintermånaderna kan man åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Kommunikation och aktiviteter i närheten

Inom ett par minuters bilfärd från Björnö nås motorväg E18. Restiden till Stockholm City är dryga timmen. Till de centrala delarna av Norrtälje är restiden tio minuter med bil. Om du hellre åker buss, ligger den närmaste busshållplatsen på Björnövägen i anslutning till Småhusbyggrätterna. Bussen går med jämna mellanrum in till Norrtälje centrum. I närheten finns även bad, Norrtälje Sportcentrum med funktionella idrottsanläggningar för ishockey, fotboll, handboll, friidrott m.m. Det finns även närhet till flertalet matbutiker och restaunranger. 

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Här kan du läsa mer om husens flexibla planlösningar och vad som gör att denna husmodell just passar dig och din familj.

Läs mer om bostäderna
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt