Laster resultat

Kommande projekt

Brf Nyponrosen

Vårt kvarter en cykeltur bort från mysiga Norrtälje består av 11 parhus med 22 bostäder. Här bor du med naturen och skärgården runt knuten. Varje bostad har en stor uteplats med trädäck, generös gräsmatta och plats för två bilar. Välkommen!

1 av 8

Nyckelinformation

Antal bostäder
22
Bostadstyp
Parhus
Storlek (boarea)
105 m²
Ägandeform
Bostadsrättsförening
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Adress:
Kyrkogatan 8, Norrtälje. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.744570,18.727670. Se kartan på Google

Välplanerad favorit

Snart startar den andra säljetappen av bostäder i vårt familjevänliga område i Björnö. Brf Nyponrosen uppförs strax intill populära Brf Havrosen. Just denna hustyp har blivit en riktig favorit, med sina välplanerade 105 kvm och många fina kvaliteter. Brf Nyponrosen blir en förlängning av ett mysigt parhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Trädgårdarna är generösa med gräsmatta, uteplats med trädäck och ett förråd. Samtliga bostäder har plats för två bilar i direkt anslutning till huset, varav den ena under tak i carport.

En cykeltur bort från mysiga Norrtälje

I Björnö har du nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium och inne i Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att leva ett bra och familjevänligt liv. Mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. Att Björnö har varit omtyckt så länge är lätt att förstå. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till Norrtälje gör Björnö till ett bra ställe att bo på. Här bor du med naturen och Kvisthamraviken runt knuten.

Skärgårdsnära idyll

Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har du många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringsstråk. Under vintermånaderna kan du åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Nyponrosen i populära Norrtälje bjuder på nybyggda parhus om 105 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Att Björnö har varit omtyckt så länge är lätt att förstå. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till Norrtälje gör Björnö till ett bra ställe att bo på.

Läs artikeln!
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Gå en virtuell visning!

Gå en virtuell visning!

Vill du veta hur våra par- och radhus på 105 kvm ser ut? Gå en virtuell visning i mobilen, klicka på länken nedan.

Till visningen
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nyponrosen

Vi svarar gärna på dina frågor!