Laster resultat
Kommande projekt

Brf Nyponrosen

Nu planerar vi för nästa projekt i i Björnö utanför Norrtälje. Här bor du med naturen och Kvisthamraviken runt knuten. Med Norrtäljes centrum inom räckhåll har du all service som behövs för en bekväm vardag.

Antal bostäder
22
Bostadstyp
Parhus
Storlek (boarea)
105 m²
Ägandeform
Bostadsrättsförening
Säljstart
Vinter 2021/2022
Inflyttning
Vinter 2023/2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Norrtälje - världens bästa småstad

I centrum finns mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker vilket gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. En plats att leva och bo i för hela familjen.

Skärgårdskommun

Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har ni många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringstråk. Under vintermånaderna kan man åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Kommunikation och aktiviteter i närheten

Inom ett par minuters bilfärd från Björnö nås motorväg E18. Restiden till Stockholm City är dryga timmen. Till de centrala delarna av Norrtälje är restiden tio minuter med bil. Om du hellre åker buss, ligger den närmaste busshållplatsen på Björnövägen i anslutning till Småhusbyggrätterna. Bussen går med jämna mellanrum in till Norrtälje centrum. I närheten finns även bad, Norrtälje Sportcentrum med funktionella idrottsanläggningar för ishockey, fotboll, handboll, friidrott m.m. Det finns även närhet till flertalet matbutiker och restauranger.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nyponrosen

Vi svarar gärna på dina frågor!