Laster resultat

Slutsålt

Brf Björnövik 3

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram i full fart. Här trivs redan en härlig mix av människor, från unga familjer till äldre par – och nu gör vi plats för ännu fler!

1 av 17

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.746112,18.715663. Se kartan på Google

Bo nybyggt och prisvärt nära stad, bad och skidbacke

I natursköna Björnö finns något för alla. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, granne med en ny, fin lekplats och med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Björnövik 3 och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Härliga hem i ett härligt kvarter

Härliga hem i ett härligt kvarter

Här bor du verkligen med naturen inpå knuten! Placeringen av husen skapar en levande gatubild, och fasadernas ljusa pastellfärger ger ett glatt och trivsamt intryck. Resultatet blir ett bostadsområde fullt av liv och rörelse, perfekt inte minst för den aktiva familjen.

Läs mer!
Föredrar du skogens sus eller vattnets brus?

Föredrar du skogens sus eller vattnets brus?

Mår du också bra av sköna skogspromenader och att bara sitta på en stubbe och filosofera? Eller tillhör du kanske dem som trivs allra bäst i närheten av vatten och tycker att höjden av livsnjuteri är att få en fisk på kroken? Här i Brf Björnövik 3 behöver du inte välja.

Läs artikeln!
Varför välja Björnövik 3?

Varför välja Björnövik 3?

Nya, charmiga hus i bekväm bostadsrättsform. OBOS projektutvecklare Lina Werner ger sitt svar på frågan...

Läs mer här!
Allt du behöver för en bekväm tillvaro

Allt du behöver för en bekväm tillvaro

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen.

Läs mer här!