En dotter och hennes mamma som är glada i en härlig natur

Bo i en Svanenmärkt lägenhet

I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart! Genom hela byggprocessen gör vi hållbara val i allt från byggmaterial till inredningsdetaljer. Bostäderna är energisnåla och utformas för att göra så lite klimatpåverkan som möjligt. Därför planeras projektet att certifieras med miljömärkningen Svanen. Märkningen har en av marknadens hårdaste krav och garanterar att du gjort ett medvetet klimatval.

Ett cykelvänligt kvarter

När vi utformade Brf Ampere tänkte vi lite extra på dig som gärna använder cykeln i din vardag. På entréplan hittar du därför gott om cykelparkeringar och även en praktisk cykelverkstad. Här kan du och dina grannar utföra cykelreparationer, fixa service och pumpa däcken. I Centrala Nacka kommer det uppföras flera nya cykelvägar vilket gör att cykelpendling är ett smart och tidseffektivt alternativ för dig som bor här.

Plats att ladda och parkera

För dig som kör bil kommer det finnas möjlighet att hyra en parkeringsplats i
grannfastigheten. Garaget byggs i en senare etapp och kommer utnyttjas av boende i samtliga föreningar i kvarteret Elverkshuset. Hälften av platserna blir elbilsplatser med laddstolpar

Är du intresserad av Brf Ampere?

Är du intresserad av Brf Ampere?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!