ett radhus med altan och balkong i brf bränninge hagar i habo

Ljuvliga lägenheter i klassisk kostym

Välkommen till det ljuva lägenhetslivet! Tvåvåningshusen i Brf Bränninge Hagar passar med sitt småskaliga format alldeles utmärkt här. Precis som i grannkvarteren bygger vi i trä, och vi låter det synas. Här får husen vara klassiskt vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det.

Med gott om vackra detaljer

På framsidan ståtar husen med frontespiser, ett utskjutande parti som på ett dekorativt sätt döljer trappan upp till andra våningen. Fasaderna pryds av liggande träpanel och klassiska trähusdetaljer som breda knutar och spröjsade fönster. Husen färgsätts i en mjuk och harmonisk färgskala, som ger en lite lagom lantlig känsla och matchar de gröna omgivningarna på ett utsökt sätt.

ett radhus i brf bränningen hagar

I ett grönt och skönt kvarter

I Bränninge bor du nära naturen, och det ska märkas redan utanför din ytterdörr. Därför planerar vi för ett grönt och skönt kvarter med gott om växtlighet och möjligheter till odlingslådor för den som vill använda sina gröna fingrar nedanför uteplatsen eller balkongen. Vi har också valt att bevara markens naturliga höjdskillnader för att ge kvarteret liv, därför byggs husen i två nivåer med en både snygg och stöttande mur av gabioner (stålburar som fylls med sten) emellan. En gång- och cykelväg binder samman kvarterets två delar, så att man enkelt kan springa över till kompisarna i grannhusen.

Gott och blandat boende

En trevlig tvåa eller tre trivsamma rum och kök? Eller kanske en riktigt fin fyra? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut. Från 53 till 81 smart utnyttjade kvadratmetrar – alla med egen uteplats eller balkong. Oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Lägenhetslivet har nog aldrig varit ljuvare.

ett kök i brf bränninge hagar

Ljust. fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är utvald med omsorg.. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Inklusive tvättmaskin och torktumlare, även i de minsta lägenheterna. Men vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna: för bekvämlighetens skull får alla lägenheter eget förråd och egen parkeringsplats.

 

Är du intresserad av Brf Bränninge Hagar?

Är du intresserad av Brf Bränninge Hagar?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!