en uteplats i brf bränninge hagar

Varför välja Brf Bränninge Hagar?

Många vill hitta hem i härliga Habo, men tidigare har det mest funnits villor och småhus att välja mellan. Ända tills nu. Brf Bränninge Hagar bjuder på vackra flerbostadshus med ljuvliga lägenheter i flera olika storlekar. Läs mer om alla deras fördelar här.

Lägenhet i ett gillat läge

Tack vare sitt fina läge har Bränninge blivit oerhört populärt. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med småstadskänsla. Att bo lagom lantligt, nära naturen, med all service inom räckhåll och bra pendling till Jönköping tilltalar många. Och nu finns äntligen chans att hitta hem här även om du föredrar att bo i lägenhet, berättar projektutvecklare Linus Ståhl.

Linus Ståhl, projektutvecklare på OBOS

– Precis, nu blir det premiär för lägenheter i flerfamiljshus här. Blandande storlekar på bostäder, men med tonvikt på treor. Det tror vi kommer att uppskattas av en härlig blandning av människor.

Med egen karaktär

Första intrycket är alltid viktigt, och husen i Brf Bränninge Hagar gör ett slående sådant. Här får husen verkligen vara vackra på riktigt, inte minst tack vare de utvändiga trapphusen som utformas på ett fantastiskt fint sätt. Frontespiser heter det på arkitektspråk, och de ger husen en alldeles egen karaktär, menar projektutvecklare Linus Ståhl.

– Husen får en riktigt schysst utformning som sticker ut i mängden. Det är faktiskt lite unikt för oss att bygga på det här sättet, och det passar väldigt fint just här.

Lägenhetsliv med huskänsla

Brf Bränninge Hagar består av fyra tvåvåningshus som tillsammans skapar ett välkomnande, småskaligt, kvarter. Allt ramas in av häckar, och kvarteret får en gemensam uteplats i form av en mysig pergola. Alla lägenheter får också en egen odlingslåda att motionera sina gröna fingrar i.


Här bor man bättre än bra i ljusa och välplanerade tvåor, treor och fyror – och även om det handlar om flerbostadshus är känslan av det egna hemmet påtaglig, menar Linus. Inte minst för att alla lägenheter får egen balkong eller uteplats. Faktum är att varje bostad har två möjligheter till ute-njut: en vid entrén, antingen i markplan eller uppe på loftgången, och en på baksidan.

– Det gör att alla får njuta av söderläge på en av sina uteplatser. Du kan sitta i solen eller i skuggan, här har du hela paketet. Och flyttar du in på markplan får du även en egen liten trädgårdstäppa att ta hand om, tipsar Linus.

Välplanerat med bra standard

Här flyttar du rakt in i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter. I köken finns fullstor kyl och frys, liksom ugn och mikrovågsugn i högskåp. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare och alla lägenheter får ett eget förråd och en egen parkeringsplats, berättar Linus.

– Alla lägenheter har bra planlösningar med öppna gemensamma ytor som är lätta att möblera. Utrymmena för WC, dusch och tvätt är också väl tilltagna i storlek, det är annars vanligt att dessa ytor är trånga i lägenheter. Både inredning som utrustning har en god standard redan från början.

Nytt, fräscht - och prisvärt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och att bo här är dessutom prisvärt.

– Här är det möjligt även för förstagångsköparen att komma in på bostadsmarknaden. Priserna ligger på en sådan nivå att du kan ta steget direkt från hyresrätten. Dessutom kommer bostäderna att värmas upp med bergvärme, vilket är både miljösmart och ekonomiskt. Det lägger en bra grund för en bostadsrättsförening med god ekonomi, konstaterar Linus.

Är du intresserad av Brf Bränninge Hagar?

Är du intresserad av Brf Bränninge Hagar?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!