Hoppa till innehåll
event

Event

OBOS arrangerar regelbundet seminarier, rundabordsamtal och andra typer av event på tema boköpsmodeller. Här har vi samlat både kommande och tidigare arrangemang.

Opinionsbildning

För att fler ska få chansen att äga sin egen bostad måste även politiken ta sitt ansvar. Vi bedriver därför opinionsbildning kring en rad förslag för att sänka trösklarna

Forskning och samarbeten

För att komma till rätta med utmaningarna på bostadsmarknaden behövs branschöverskridande samarbeten och innovativa lösningar som möter människors behov. OBOS ser möjligheter att hitta vägar fram genom samarbete med bland annat banker och olika forskningsprojekt
Foto av alle summer internsa fra 2021 samlet utenfor Hammersborg Torg sammen med Daniel Siraj.

Internship

För andra året i rad erbjuder OBOS ett Summer Internship för studenter vid universitet eller högskola som läst minst tre år och är färdig med kandidatnivån. Att erbjuda studenter ett Summer Intership är en win-win för både OBOS och talangerna.

Events

OBOS arrangerar regelbundet seminarier, rundabordsamtal och andra typer av event på tema boköpsmodeller. Se här för kommande och tidigare events!

OBOS Lärarindex

OBOS Lärarindex visar hur stor del av bostadsmarknaden som är tillgänglig för grundskollärare – en av Sveriges största och viktigaste yrkesgrupper. Läs mer här!