Hoppa till innehåll
Obos barn och fröken

Kommersiella fastigheter

Projektutveckling Kommersiellt inom OBOS i Sverige arbetar med projekt för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi utvecklar kommersiella fastigheter och lokaler såsom förskolor, skolor, äldreboenden och andra boendeprojekt inom ramen för LSS.

Trygg och stabil samarbetspart

Med vår gedigna kunskap och erfarenhet som grundar sig i över 90 års byggande av såväl småhus som större bostadsprojekt och kommersiella projekt är vi en trygg partner som tar helhetsansvaret genom hela processen.

Vårt samhällsengagemang präglas av våra djupt rotade värderingar och vår lokala närvaro över hela landet. När vi projektutvecklar har vi alltid som mål att resultatet ska bli ett attraktivt och tilltalande område med liv och rörelse som passar in i den omgivande miljön.

Från första spadtaget

Vi köper vi mark som vi förädlar till attraktiva områden. Det innebär att vi ombesörjer allt från exploatering med exempelvis utbyggnad av gator, vatten- och avloppsledningar och lekplatser till färdigt område.

Ladda hem vår broschyr om Kommersiella Fastigheter

en kille cyklar framför ett lss-boende

OBOS LSS-Koncept

OBOS har tagit fram ett nytt koncept för LSS-boende. Genom att erbjuda kommuner och operatörer ett byggfärdigt koncept vill OBOS vara med och bidra till att minska den rådande bristen på LSS-boenden.

Läs om OBOS LSS
en lekplats på en förskola

OBOS Svanenmärkta förskola

I utvecklingen av vårt förskolekoncept Start Learning har vi arbetat utifrån en tydlig vision - att skapa den bästa starten för nästa generation.

Läs om OBOS Förskola
world trade centre karlskrona

World Trade Centre

Där människor möts skapas idéer och affärer. Det är World Trade Centers grundidé. Den moderna arbetsplatsen är inspirerande, flexibel och unik. Verksamheten anpassas inte efter lokalerna utan planlösningen är skräddarsydd efter verksamheten och inredd efter personalens behov och välmående.

Läs mer World Trade Centre