Hoppa till innehåll

Tillsammans kan vi bygga framtidens samhälle!

För oss går bostadsutveckling och samhällsutveckling hand i hand: allt handlar ju om att skapa mer rum för det goda livet. Vi tycker också att ett bra samarbete är nödvändigt för att få ett lyckat resultat. Så vad kan vi göra för er?

OBOS boköpsmodeller ger fler tillgång till eget ägt boende

Många människor utesluts idag från den ägda bostadsmarknaden, trots en bra lön och ett aktivt sparande. Det vill OBOS ändra på genom att ta samhällsansvar och sänka trösklarna för fler till ett eget boende.

Läs om Boköpsmodeller

OBOS storsatsar i Sverige

Nu växlar vi upp våra ambitioner i Sveriges storstadsregioner ytterligare, med siktet inställt på att bygga fler och större flerbostadshusprojekt – främst som bostadsrätter.

Läs om vår satsning

OBOS utvecklar framtidens bostäder i Trädgårdsstaden

Ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbara stadsdelar – trädgårdsstäder – är framtiden, menar OBOS Sveriges VD Joakim Henriksson. OBOS har vidareutvecklat den allmänna definitionen för en trädgårdsstad och konceptualiserat det.

Läs om trädgårdsstaden

Har du mark till salu?

På OBOS tycker vi att hela Sverige ska leva, såväl storstäder som landsbygd. Därför investerar vi i mark över hela landet och bygger bostäder som passar både stad och landsbygd.

Vi köper mark

Vi bygger hem som folk vill ha – där folk vill bo

I Sverige jobbar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Dessutom har vi flera olika sätt vi bygger hem på. Här berättar vi mer om dem.

Läs om Bostadsutveckling

Kommersiella fastigheter

Vi utvecklar kommersiella fastigheter och lokaler såsom förskolor, skolor, äldreboenden och andra boendeprojekt inom ramen för LSS.

Läs om kommersiella fastigheter