Laster resultat

Kommande projekt

Bergsäter

I populära Bergsäter i Ulricehamns kommun planerar vi 37 moderna radhus i bostadsrättsform. Radhusen får en boarea på ca 110 kvm och blir en del av ett tryggt och trivsamt kvarter med fokus på hållbarhet och biologisk mångfald.

Nyckelinformation

Antal bostäder
37 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Radhus
Inflyttning
Ej fastställt
Säljstart
2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.775083,13.422278. Se kartan på Google

Välkommen till Bergsäter – där livet är både enkelt och rikt på möjligheter

Bergsäter kommer att bli mer än bara ett kvarter; det blir en plats där naturen och den moderna livsstilen smälter samman. Genom att välja naturnära material och fokusera på hållbarhet strävar vi efter att erbjuda inte bara hus, utan ett hem som andas i takt med omgivningen.

Här bor du tryggt i ett lummigt kvarter intill naturen samtidigt som du har nära till centrum som bjuder på restauranger, butiker och fritidsaktiviteter. För dig som pendlar tar du dig smidigt via väg 40 till Borås, Göteborg och Jönköping.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Bergsäter

Vi svarar gärna på dina frågor!