Laster resultat

Försäljning pågår

Strandvägen

I hörnet av Edsviksvägen och Kungsvägen ligger vårt fina projekt Brf Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Inflyttning från hösten 2023!

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
5
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 150 000 kr
Boköpmodell
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
36–98 m²
Inflyttning
Från kvartal 4 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Kungsvägen) Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Adress:
Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Strandvägen har 5 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Strandvägen i Edsviken

  • 5 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 150 000 kr till 4 995 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 4 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Edsviken, Sollentuna. Se kartan på Google

Guldläge i Edsviken

Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter som man delar med grannföreningen Kungsvägen, bestående av 12 townhouse.

Nära både natur och citypuls

Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. FrånStrandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och  är inne i Stockholm city på 17 minuter.

Livet i Strandvägen

Livet i Strandvägen

I Strandvägen kan du leva och bo funktionellt och vackert. En smart insida med hållbara materialval och en utsida med lummig innergård och närhet till natur och citypuls. Välkommen in!

Läs mer om bostäderna
Vårt kvarter

Vårt kvarter

Bostäderna i Strandvägen är ritade av arkitektkontoret Semrén & Månsson. Deras vision har varit att skapa ljusa och moderna lägenheter där traditionella uttryck blandas med nutida detaljer. De putsade fasaderna reser sig stolt från gatan och smyckas med väldetaljerade glaspartier och stora luftiga takkupor. Kvarteret blir vackert och tidlöst med stora grönskande ytor.

Designlinjer

Designlinjer

I Strandvägen har vi tagit fram tre designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Vinter och Höst. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Upptäck Kungsvägen

Upptäck Kungsvägen

Granne med Strandvägen stoltserar Kungsvägen inom kort. Ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Läs mer om projektet här!

Till Kungsvägen
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Strandvägen

Vi svarar gärna på dina frågor!