Laster resultat

Försäljning pågår

Strandvägen i Edsviken

I hörnet av Edsviksvägen/ Kungsvägen ligger vårt fina projekt Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Lägenheter är ljusa och välplanerade med spännande planlösningar. Stora takkupor, öppen planlösning och generös takhöjd gör dessa till boenden till något extra. Dessutom planeras garage med direkthiss upp till trapphusen. Välkommen till det goda livet.

Endast ett fåtal lägenheter kvar i populära Brf Strandvägen! Kontakta mäklarna redan idag för att hitta just din drömbostad! Inflyttning från hösten 2023.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
5
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 050 000 kr
Boköpmodeller
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
31–83 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Strandvägen i Edsviken i vår visningsbod! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området, inköpsprocessen och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvarig mäklare på plats.

Plats: OBOS visningsbod på Kungsvägen

Koordinater: 59.425826,17.954731. Se kartan på Google

Vi bygger för fullt!

I november 2021 startade vi byggnationen av våra fina bostäder i Strandvägen i Edsviken. Projektet har snabbt blivit populärt och omtyckt av många Sollentunabor. Inflyttningen kommer pågå från hösten 2023 till våren 2024 och det finns ett fåtal trivsamma lägenheter kvar. Kontakta Christopher eller Niklas på SkandiaMäklarna så hjälper de dig att hitta din drömbostad!

Köp bostad med Deläga

I Strandvägen i Edsviken är det möjligt att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om Deläga här

Kontakta mäklare för mer information om vad Deläga innebär i Strandvägen i Edsviken.

Strandvägen i Edsviken har 5 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Strandvägen i Edsviken

  • 5 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 050 000 kr till 4 995 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.425826,17.954731. Se kartan på Google

Guldläge i Edsviken

Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter samt 12 bostäder i sk. townhouse (Kungsvägen i Edsviken säljstartas separat). Lägenheter på 1-8 rum och kök i Edsviken med bra solmöjligheter och lugnt läge mot Strandvägen. 

Nära både natur och citypuls

Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. FrånStrandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och  är inne i Stockholm city på 17 minuter.

Fortfarande chans att köpa bostad i Strandvägen i Edsviken!

Livet i Strandvägen

Livet i Strandvägen

I Strandvägen kan du leva och bo funktionellt och vackert. En smart insida med hållbara materialval och en utsida med lummig innergård och närhet till natur och citypuls. Välkommen in!

Läs mer om bostäderna
Vårt kvarter

Vårt kvarter

Bostäderna i Strandvägen är ritade av arkitektkontoret Semrén & Månsson. Deras vision har varit att skapa ljusa och moderna lägenheter där traditionella uttryck blandas med nutida detaljer. De putsade fasaderna reser sig stolt från gatan och smyckas med väldetaljerade glaspartier och stora luftiga takkupor. Kvarteret blir vackert och tidlöst med stora grönskande ytor.

Designlinjer

Designlinjer

I Strandvägen har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Vinter och Höst. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Upptäck Kungsvägen

Upptäck Kungsvägen

Granne med Strandvägen stoltserar Kungsvägen inom kort. Ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Läs mer om projektet här!

Till Kungsvägen
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Strandvägen i Edsviken

Vi svarar gärna på dina frågor!