Laster resultat
Kommande projekt

Kungsvägen

I lummiga Edsviken planerar vi för Kungsvägen – ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Här får du en lättskött bostad på 5 eller 6 rum och kök med terrass och uteplats. Husen har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
12
Bostadstyp
Townhouse
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Från hösten 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Strandvägen, Sollentuna. Se kartan på Google

Townhouses i Edsviken

Nu lanserar vi 12 unika townhouses, ett boende i tre plan med egen ingång. En bostad utöver det vanliga. Husen byggs i radhusform med fyra bostadsrätter i varje huskropp med egen uteplats i markplan och terrass på plan tre. Kvarteret är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård, som även de boende i townhousen kommer få ta del av. Innergården blir ett vackert blickfång året runt med orangeri, planteringar och effektfull belysning.

Genomtänkta planlösningar i tre plan

Townhousen i Kungsvägen är lättskötta bostadsrätter med radhuskänsla. På bottenplan möts du av husets hjärta – köket – samt ett luftigt vardagsrum. Plan två och tre består av sovrum och allrum alternativt vardagsrum. Planlösningarna varierar mellan bostäderna – 3 eller 4 sovrum, övre plan med sovrum eller vardagsrum och olika planlösningar i entréplan.

Viss variation finns i husen men du har uteplats och terrass i olika väderstreck i vilket du än väljer. Alla hus har två våtutrymmen varav ett har plats för badkar. Garageplats kan hyras av närliggande Strandvägen.

Med närhet till allt du behöver

Edsviken är ett levande samhälle med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från det glittrande vattnet kommer Kungsvägen kvarter att ligga. Runt hela Edsviken finns fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad från vårt kvarter ligger Sollentuna centrum och in till Stockholm city tar det 17 minuter med pendeltåg.

Edsviken – ett riktigt guldläge!

Edsviken – ett riktigt guldläge!

Edsviken har en lång historia av kungligheter, mat och kultur. På en liten höjd med vacker utsikt över viken lät proviantmästaren Henrik Olofsson uppföra Edsbergs gård redan år 1630. Hit kom celebra gäster som drottning Kristina, kung Karl XI och änkedrottningen Hedvig Eleonora. Läs mer här!

Läs mer här
Upptäck Strandvägen

Upptäck Strandvägen

Granne med Brf Kungsvägen växer Strandvägen fram. Här planerar vi för ljusa och välplanerade lägenheter med generös takhöjd, ljuvliga balkonger och spännande planlösningar. Läs mer om projektet här!

Till Strandvägen
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kungsvägen

Vi svarar gärna på dina frågor!