Laster resultat

Försäljningen startar 27 september kl. 09:00

Kungsvägen i Edsviken

I lummiga Edsviken bygger vi Kungsvägen – ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Här får du en lättskött bostad på 5 eller 6 rum och kök med terrass och uteplats. Husen har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Välkommen!

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
6
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
7 595 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
137–142 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Säljstart för Kungsvägen - Etapp 1

Försäljningen startar 27 september 2023 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 28 september 2023 kl. 09:00

Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad vid säljstarten, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Köp bostad i Kungsvägen - Etapp 1

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Visning

Innan säljstarten är du varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Strandvägen) - här får du träffa ansvarig mäklare samt representant från OBOS. Anmäl dig till SkandiMäklarna vid intresse.

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kungsvägen i Edsviken har 6 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 27 september kl. 09:00

Kungsvägen - Etapp 1

  • 6 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 7 595 000 kr till 9 295 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Townhouses i Edsviken

Våra 12 unika townhouses byggs med tre plan och med egen ingång. Husen byggs i radhusform med fyra bostadsrätter i varje huskropp med egen uteplats i markplan och terrass på plan tre. Kvarteret är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård, som även de boende i townhousen kommer få ta del av. Innergården blir ett vackert blickfång året runt med orangeri, planteringar och effektfull belysning.

Genomtänkta planlösningar i tre plan

Townhousen i Kungsvägen är lättskötta bostadsrätter med radhuskänsla. På bottenplan möts du av husets hjärta – köket – samt ett luftigt vardagsrum. Plan två och tre består av sovrum och allrum alternativt vardagsrum. Planlösningarna varierar mellan bostäderna – 3 eller 4 sovrum, övre plan med sovrum eller vardagsrum och olika planlösningar i entréplan.

Viss variation finns i husen men du har uteplats och terrass i olika väderstreck i vilket du än väljer. Alla hus har två våtutrymmen varav ett har plats för badkar. Garageplats kan hyras av närliggande Strandvägen.

Med närhet till allt du behöver

Edsviken är ett levande samhälle med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från det glittrande vattnet kommer Kungsvägen kvarter att ligga. Runt hela Edsviken finns fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad från vårt kvarter ligger Sollentuna centrum och in till Stockholm city tar det 17 minuter med pendeltåg.

Edsviken – ett riktigt guldläge!

Edsviken – ett riktigt guldläge!

Edsviken har en lång historia av kungligheter, mat och kultur. På en liten höjd med vacker utsikt över viken lät proviantmästaren Henrik Olofsson uppföra Edsbergs gård redan år 1630. Hit kom celebra gäster som drottning Kristina, kung Karl XI och änkedrottningen Hedvig Eleonora. Läs mer här!

Läs mer här
Upptäck Strandvägen

Upptäck Strandvägen

Granne med Brf Kungsvägen växer Strandvägen fram. Här planerar vi för ljusa och välplanerade lägenheter med generös takhöjd, ljuvliga balkonger och spännande planlösningar. Läs mer om projektet här!

Till Strandvägen
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kungsvägen i Edsviken

Vi svarar gärna på dina frågor!