Hoppa till innehåll
Pågående planering

Trelleborg är mitt uppe i en förvandling – från hamnstad till attraktiv kuststad. När hamnen flyttar österut skapas det nya området Sjöstaden, en helt ny stadsdel med totalt ca 5000 bostäder i havsnära läge.

Projektdetaljer

Antal bostäder
Cirka 400-450
Bostadstyp
Lägenhet och radhus
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Planerad från 2028
Ägandeform
Bostadsrätt och äganderätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Sjöstaden

Läser in

glada människor

Välkommen till en trivsam vardag

Trelleborg får en helt ny stadsdel – Sjöstaden! Här kommer det vara enkelt att leva livet på ett lite mer härligt och hållbart sätt. Sjöstaden blir en naturlig förlängning av Trelleborgs stadskärna och här har du allt du behöver i vardagen inom räckhåll. Samtidigt har du Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Och bara ett stenkast bort väntar havet…

Här planerar OBOS att bygga mellan 400-450 moderna och bekväma bostäder med olika ägandeformer och utformningar för att passa alla typer av familjer och faser i livet. Sjöstaden ska bli ett område där du kan känna dig hemma.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202E-post