Hoppa till innehåll

Brf Esplanaden

Bostadsköpsmodeller

DelägaBostadsbyte
Till salu

I trivsamma Hjärup, på bästa tänkbara läge mellan Malmö och Lund, planerar vi nu för 28 lägenheter i olika storlekar. Här bor du modernt och bekymmersfritt i en välplanerad lägenhet, med närhet till både landsbygd, härlig grönska och stadens stora utbud. Alla lägenheter får balkong eller uteplats, och parkeringsplats finns att hyra. I detta projekt kan du ta del av OBOS Deläga - där du kan köpa halva bostaden men bo i hela.

Projektdetaljer

Adress
Parkallén, Staffanstorp
Inflyttning
Planerad från 2026
Lediga bostäder
20
Boarea
35–98 m2
Pris
Från 1 395 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

Med OBOS Deläga köper du halva bostaden, eller mer, och samäger resten med oss. Du behöver därmed inte ta ett lika stort lån eller spara ihop till hela kontantinsatsen.

Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir - och jämför med ett ordinarie köp.

Utforska området runt Brf Esplanaden

Läser in

Bild tagen på fasad med balkonger

Bekvämt lägenhetsliv i lantlig idyll

Nu har du chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Brf Esplanaden bjuder på kanonfina lägenheter i olika storlekar med väl uttänkta planlösningar, alla med egen balkong eller uteplats och hög standard på all inredning.

Något för alla

Brf Esplanaden har något för alla smaker, oavsett var du befinner dig i livet. Kanske ska du köpa din första lägenhet på bra avstånd från jobb eller universitet? Då kommer våra fina ettor på 35 kvadratmeter passa dig perfekt. Eller är det dags att sälja villan för ett mer bekymmersfritt boende? Då är de större lägenheterna ett perfekt val, med plats för alla dina möbler, gott om förvaring, och sovrum till hela familjen. Här har alla lägenheter väl genomtänkta planlösningar, bra förvaringsytor och egen balkong eller uteplats.

Oslagbart pendlarläge mellan Malmö och Lund

Hjärup är en trivsam liten ort på bästa tänkbara pendlarläge mellan Malmö och Lund. Från Brf Esplanaden har du cykelavstånd till Hjärup station, där du hittar både bussar och tåg. Allra närmast har du till Lund – med Pågatåget är du framme på 5 minuter, och Malmö når du på 10 minuter.

I närområdet finns allt du kan tänkas behöva i din vardag. Här finns flera förskolor samt grundskolor upp till årskurs 6. En livsmedelsaffär finns i närområdet, så du behöver inte åka långt för att handla det viktigaste.

I Hjärup bor du mer prisvärt än i närliggande orter, men med närhet till precis allt du behöver. Att bo på en mindre ort innebär ett lite enklare och tryggare liv, men du behöver inte ha tråkigt för det. Du har all möjlighet att leva ett aktivt liv utan att behöva åka långt – här finns bibliotek, padelhall, danskompani, fotbollsplaner och idrottsplats. På sommaren kan du njuta av Lomma Beach med sin långgrunda strand och minigolf, bara 15 minuter bort med bil.

Planlösning på tre rum och kök.

Ta en titt på planlösningarna!

Här kan du se alla planlösningar. Vilken bostad skulle du trivas bäst i?

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202E-post