Hoppa till innehåll

Brf Roslagsporten

Kök med designlinje "Sommar".

Avgiftsfritt i 12 månader

Köper du en bostad i Brf Roslagsporten får du just nu avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder.

Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet!

Till salu

Nu har vi byggstartat vårt nya kvarter i Täby med fokus på hållbarhet. Välj mellan välplanerade ettor och större sexrummare – alla med solig balkong, terrass eller uteplats.

Projektdetaljer

Adress
Västra Roslags Näsby, Täby
Inflyttning
Planerad från Kvartal 3 2025
Lediga bostäder
42
Boarea
36–118 m2
Pris
Från 2 495 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i vår visningsbod!

Gamla Norrtäljevägen 100, 187 47 TäbyKarta
  • Onsdag 24 juli kl. 16:30-17:00
  • Onsdag 7 augusti kl. 16:30-17:00
  • Söndag 25 augusti kl. 11:00-11:45
Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS. 

Här är några av de bostadsobjekt som erbjuder OBOS Deläga. Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Lediga bostäder i Brf Roslagsporten

Utforska bostäderna i Boväljaren

Klicka här för att se vilka bostäder som är lediga och hur de är placerade.

Utforska området runt Brf Roslagsporten

Läser in

Visionsbild

Nya och innovativa kvarter växer fram

Spännande arkitektur, grönskande tak, parker och öppna platser där folk kan träffas och umgås – det kommer du att möta när västra Roslags Näsby står klart. Bebyggelsen har smarta lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan – och det ska vara lika enkelt som självklart att leva på ett hållbart sätt här. Läs mer om vad som händer i området på Täby kommuns hemsida.

Lägenheter med mycket ljusinsläpp

I Brf Roslagsporten bygger vi nu 60 ljusa och välplanerade lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummaren, 36-135 kvm. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser som blickar ut mot söder eller mot gården.

Husen är uppdelade i olika volymer med varierande material såsom trä, betong, tegel och plåt. Kvarteret har ett grönt fokus med en inbjudande innergård med plats att umgås för både stora och små, och gröna solcellstak. Har du bil parkerar du smidigt i ett gemensamt garage som är beläget under huset som delas med grannfastigheten.

En levande och energifylld stadsmiljö

I västra Roslags Näsby ska totalt cirka 1400 bostäder byggas, från flerbostadshus till radhus och studentbostäder. Vid stationen planeras för en femton våningar hög studentskrapa. Penthouses och townhouses är några andra inslag i den innovativa stadsmiljön.

Flera av byggnaderna som ligger utmed gångstråk och intill torg har reserverat sina bottenvåningar för olika typer av verksamheter som till exempel förkola, butiker och kontor. Dessutom planeras det för trygghetsbostäder i området. Vill du läsa mer om Roslags Näsby läs artikeln Livet runt Roslagsporten.

Med fokus på hållbarhet

I det nya området strävar man efter att begränsa biltrafiken och göra det enkelt att cykla och promenera. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. En ny bro har byggts över spåren som kopplar samman området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby.

Bildet til Youtube-video

Se gärna vår visionsfilm av en 5 rum och kök på 118 kvm. Här ger vi dig en bild av hur bostaden kommer att se ut och upplevas! Avvikelser mot verkligheten förekommer då den är digitalt framställd i ett tidigt skede.

Bildet til Youtube-video

Vilken stil är du?

I Brf Roslagsporten har vi tagit fram tre designlinjer. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Per och Åsa lämnar villalivet för Roslagsporten

Vi har träffat två av Roslagsportens köpare, som valt en av fyrorna med uthyrningsdel. Lägenheten checkade av alla punkter på deras boendeönskelista.

Barn spelar innebandy bland husen

Vi stöttar hem för innebandy i Täby

Som partner till Svenska Innebandyförbundet är vi stolta över att sponsra den lokala verksamheten Täby FC för att vara med och skapa nya hem för innebandy i Täby.

Följ byggnationen i Brf Roslagsporten

Här kan du se den spännande utvecklingen av hur huset tar form.

byggnation roslagsporten

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jonas Tillman

Jonas Tillman

Fastighetsmäklare070 715 57 80E-post
Portrettbilde av Emma Kellermalm

Emma Kellermalm

Fastighetsmäklare0706-60 80 17E-post