Hoppa till innehåll

Månstenen Täby Park

kök och vardagsrum i öppen planlösning

Upptäck bostäderna i Boväljaren

Just nu pågår planeringen inför säljstarten i Månstenen Täby Park. Med hjälp av vår boväljare kan du redan nu se lägenheternas placering i husen genom att klicka här.

Kommande försäljning

I Täby Park planerar vi för Brf Månstenen med 37 lägenheter, i varierande storlek, alla med genomtänkta planlösningar och egen härlig balkong eller uteplats. Huset ligger på bästa läge i kvarteret, mitt mellan två parker.

Projektdetaljer

Nyfiken på det här projektet?

Försäljningen av Månstenen Täby Park har inte startat än, men redan nu kan du anmäla intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet och säljstarten.

Anmäl intresse

Utforska området runt Månstenen Täby Park

Läser in

Välplanerade lägenheter på bästa läge i populära Täby Park!

På det som tidigare var en galoppbana i Täby växer en ny grön och hållbar stadsdel fram. Täby Park har redan 3000 invånare och kvarterna blir fler. Det är inte konstigt att området är populärt då Täby Park är på väg att bli en av Storstockholms grönaste och rörligaste stadskvarter. Direkt utanför dörren finns stora grönytor med motionsspår, beachvolley, cykelcross och utegym.Bara några minuter bort finns även Roslagsbanan som snabbt tar dig in till stan. Täby centrum, med sin stora galleria, är inte heller långt bort och här kan du hitta allt du behöver för att få vardagen att gå ihop.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sara Vilhelmsson

Sara Vilhelmsson

Kundansvarig0868406063E-post