Hoppa till innehåll
Pågående planering

I ett nytt stadskvarter, precis intill det lilla torget vid Aspuddens tunnelbanestation, planerar OBOS för ca 190 lägenheter som kommer att säljas med förtur för medlemmar och med möjligheten att köpa med OBOS Deläga.

Projektdetaljer

Antal bostäder
Cirka 190
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt

Utforska området runt Aspudden

Läser in

Visionsbild med människor i området

Visionsbild.

Nya kvaliteter till anrik stadsdel

Direkt intill tunnelbaneuppgången i Aspudden ska OBOS tillsammans med Resona bygga två kvarter med ca 190 klimatsmarta bostäder. Vi bygger vidare på Aspuddens rika historia med sitt ursprung i slutna stenstadskvarter från förra seklets början, via egnahem och punkthusbebyggelse in i framtiden. Vi sneglar bakåt, blickar framåt och är fast beslutna att tillföra Aspudden stora kvalitéer på en ny publik plats.

Här bor du i fantastiska omgivningar som närmsta granne där klippor och bad möter uppvuxen tallskog och flödande ljusinsläpp som skapar en fantastiskt rofylld plats i citynära läge.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gunilla Slättås

Gunilla Slättås

FörsäljningschefE-post