Hoppa till innehåll
Pågående planering

Lyckebacken strax utanför centrala Lund har allt – ett fantastiskt läge och en spännande historia. Här planerar OBOS för att bygga ca 1200 bostäder med förtur för medlemmar.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 1200
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från 2027
Inflyttning
Planerad från 2029
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Lyckebacken

Läser in

En levande stadsdel vid Lunds industrihistoria

Lyckebacken kommer i framtiden att bli en levande stadsdel där tusentals människor bor, arbetar och rör sig. Spåren av områdets industrihistoria kommer att bevaras och sammanflätats med modern arkitektur, grönområden och gångstråk fulla av aktivitet. Här satsar Lunds kommun stort de kommande åren – för närvarande byggs en ny Pågastation som beräknas öppna under 2023.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Anders Bolltoft

Anders Bolltoft

AffärsutvecklareE-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller