Hoppa till innehåll

Brf Skulptören

Allrum

OBOS säkrar månadsavgiften till 2030

I osäkra tider kan det kännas tryggt att veta hur din boendekostnad kommer att se ut även längre fram. Vi erbjuder nu fast, låg månadsavgift fram till 2030 till alla bostäder i Brf Skulptören. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Vi bygger vi för fullt på populära Umedalen. Här finns rymliga, inflyttningsklara tvåor, treor och fyror med god standard, alla med balkong. Bo bekvämt i bostadsrättsform, nära service och aktiviteter – och med bra kommunikationer. Välkommen till vår fina visningslägenhet, kontakta mäklaren redan idag!

Projektdetaljer

Adress
Storgatan 50 C, 90326 Umeå
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
40
Boarea
50–89 m2
Pris
Från 1 615 600 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen till vår nya fina visningslägenhet på Symfonivägen 9B på Umedalen! Föranmälan till mäklaren krävs.

Symfonivägen 9B, 903 64 UmeåKarta
  • Söndag 11 augusti kl. 15:00-15:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Skulptören

Läser in

Härliga lägenheter för livsnjutare i alla åldrar

Brf Skulptören erbjuder rymliga, ljusa och välplanerade lägenheter som är formgivna för det goda livet. Tvåor, treor och fyror – alla med balkong – i ett trivsamt och populärt kvarter. Visste du att bostäderna i Brf Skulptören dessutom är Svanenmärkta vilket är bra både för miljön och inomhusmiljön.

Hem för de flesta smaker

Storlekarna varierar från rymliga tvåor till lyxiga fyror: här finns något för alla som vill leva det ljuva lägenhetslivet i bekväm och trygg bostadsrättsform. Alla lägenheter har väl genomtänkta planlösningar, bra förvaringsytor, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare och dessutom en fin balkong som du kan välja att glasa in som tillval – de större har också en extra toalett. Allt med en god standard redan från början. Vill du läsa mer om bostäderna kan du göra det här.

Allt fler vill bo på Umedalen

De senaste åren har umeborna verkligen fått upp ögonen för Umedalen, den gröna stadsdelen på lagom avstånd från centrum. Inte minst för att du fortfarande får lite mer hem för pengarna här – men dessutom har du både service som skolor och förskolor, restauranger och gym på promenadavstånd. Det samma gäller den fina skulpturparken, idrottshallen och äventyrslekplatsen. Och samtidigt tar du bussen in till Vasaplan på cirka 20 minuter.

Bildet til Youtube-video

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Veronica Laestadius

Veronica Laestadius

Kundansvarig010-4341661E-post
Portrettbilde av Richard Öhman

Richard Öhman

Mäklare0738-900 902E-post
Portrettbilde av Lova Georgsson

Lova Georgsson

Mäklare0738-900 909E-post