Hoppa till innehåll

Brf Stadsgläntan

Visionsbild för hur fint det ska bli! Altan, tvåplans 114 kvm.
Till salu

I Hägerneholm i Täby kommun planerar vi nu för Brf Stadsgläntan med kedjehus i två olika storlekar. Här bor du i en nybyggd bostad med villakänsla, men i bekväm bostadsrättsform. Du får en egen trädgård med uteplats, parkering på uppfarten och närhet till förskola, skola, service och kommunikationer.

Projektdetaljer

Adress
Råstugevägen 7, 18760 Täby
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2025
Lediga bostader
3
Boarea
114 m2
Pris
Från 6 345 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Stadsgläntan

Läser in

Kvinna hänger upp en tavla.

Hållbara hem nära bekvämligheter

Välkommen till familjevänliga Hägerneholm

På naturnära läge i de nordöstra delarna av Täby kommun planerar vi en bostadsrättsförening med 18 kedjehus i både ett och två plan. Här har du chans att hitta hem i en välplanerad bostad på 98 eller 114 kvadratmeter med minst tre sovrum, två badrum, öppna sociala ytor och egen tomt. Bebyggelsen i kvarteret är varierad, men ett stadsmässigt uttryck går som en röd tråd genom hela området. Här ligger entréer och bostäder nära gaturummet, vilket skapar liv och rörelse, men det ger även plats för rymligare och mer privata baksidor att njuta av.

Flytta in i en hållbar bostad

I en nybyggd bostad kan du känna dig trygg i att alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. Vi använder trä från hållbara skogsbruk, färg som inte innehåller farliga lösningsmedel och säkerställer att kemiska byggprodukter är fria från mjukgörare och tungmetaller.

Med närhet till det mesta

I Hägerneholm bor du med både Täby centrum och Arninge handelsplats på lagom avstånd. Här finns flera matbutiker, byggvaruhandel, apotek, gym och diverse andra butiker att upptäcka. Dessutom ligger Hägerneholmsskolan med både förskola och skola upp till årskurs 9 på bekvämt gångavstånd från ditt nya hem. Hägerneholm ligger mitt emellan Rönningesjön och Ullnasjön, så här har du fina badmöjligheter på två olika håll.

Smidiga kommunikationer

Från närliggande Arninge station reser du bekvämt med Roslagsbanan till Tekniska högskolan där du enkelt kan ta dig vidare i Stockholms tunnelbanenät. Du kan även ta bussen till Täby centrum, Mörby, Vaxholm och Norrtälje. För dig som pendlar med bil kommer du snabbt upp på både E18 och Norrortsleden från Hägerneholm.

Bild på sovrum

Om bostäderna

Brf Stadsgläntan i Hägerneholm i Täby bjuder på 18 moderna kedjehus i både ett och två plan. Låt oss ta en titt!

Frågor och svar om Brf Stadsgläntan

Här samlar vi svar på alla de frågor du kan tänkas ha om Brf Stadsgläntan!

Medelålders par
En kvinna sitter i en säng.

Bostadsrätt: Välkommen till en trygg, svensk tradition

När du väljer en bostadsrätt väljer du en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan. Faktum är att Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Johan Fronaeus

Johan Fronaeus

Fastighetsmäklare0701627533E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller