Hoppa till innehåll

Brf Vega Garden

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Visionsbild med fasaden i solljus
Till salu

På bästa läge, nära skärgården och Stockholms city, alldeles intill den nya pendeltågsstationen i Vega uppförs Brf Vega Garden med 93 lägenheter på 1-6 rum och kök.

Projektdetaljer

Adress
Vega, Haninge
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
38
Boarea
30–149 m2
Pris
Från 1 490 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Kom och träffa mäklaren i vår visningslägenhet, Vega Allé 116 och få svar på alla dina frågor om projektet och bostäderna.

Vega Allé 116, 136 57 VegaKarta
  • Söndag 21 juli kl. 11:00-11:30
  • Söndag 11 augusti kl. 11:00-11:30
Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Utforska området runt Brf Vega Garden

Läser in

Smart plats för hemmakontor

Centralt kvarter i Vega

I den centrala delen av Vega kommer det kvarteret att ta sin plats, med närhet till den nya stationen. Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter om 30-149 kvm fördelade i flera fina småhus, varav 56 lägenheter släpps i den första etappen. Husen är i tre till fyra plan och skapar tillsammans ett trivsamt kvarter.

Redan 2012 började de första bostadshusen byggas i Haninges nya stadsdel Vega. Sedan dess har hundratals familjer flyttat in och området växer ständigt med nya hus, gator och kvarter. Totalt kommer området rymma 3 500 bostäder.

En stadsdel mitt i grönskan

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Drevviken har många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö.

Med omtanke om miljön

Våra lägenheter i Brf Vega Garden är miljömärkta enligt Svanen. Märkningen ställer krav på bland annat energianvändning, byggprodukter och en rad faktorer i innemiljön som är relevanta för människors hälsa och för miljön. Det finns dessutom särskilda krav på byggprocessen samt förvaltning och drift.

I Vega ska det också vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och cykelparkeringar ska vara stora och många.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jimmy Rossetti

Jimmy Rossetti

Mäklare0701088071E-post
Portrettbilde av Sara Vilhelmsson

Sara Vilhelmsson

Kundansvarig0868406063E-post