Hoppa till innehåll

Brf Honungskupan

4 rok, 100 kvm.

Trygg månadsavgift till 2027

För att ge köpare i Brf Honungskupan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2027. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Till salu

Inflyttningsklara, Svanenmärkta tvåor, treor och fyror helt byggt i trä i Sigtunas nya stadsdel Sigtuna Stadsängar. Här bor du med trygg månadsavgift fram till 2027! Kontakta mäklaren för att boka en privat visning i våra fina, inredda visningslägenheter!

Projektdetaljer

Adress
Stadsängsgatan 7, 19334 Sigtuna
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
10
Boarea
47–100 m2
Pris
Från 2 090 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen till vår fina visningslägenhet på Målargränd 2 i Sigtuna Stadsängar!

Målargränd 2, 904 31 UmeåKarta
  • Torsdag 18 juli kl. 17:00-17:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Honungskupan

Läser in

Exteriör bild på Brf Honungskupan

Bo bekvämt i Sveriges mest hållbara stadsdel

I Sigtuna stadsängar bygger vi 53 Svanenmärkta lägenheter där inflyttning nu pågår. Här går hållbarhetsarbetet som en röd tråd genom hela kvarteret – som till stor del är självförsörjande av värme och varmvatten, tack vare de solceller som är placerade runt om i området. Du hittar även gräsklädda tak för att främja och bevara artrikedomen. Brf Honungskupan är helt byggt i trä för att minska koldioxidutsläpp, föreningen har även en bilpool för de boende. I området finns också service som skola och förskola, vårdcentral, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik.

Unikt boende för dig som gillar kvalitet

I Brf Honungskupan får du extra mycket boendekvalitet för pengarna, vilket bland annat återspeglas i lyxiga materialval både in- och utvändigt. Köken är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. De helkaklade badrummen bjuder på en härlig hotellkänsla med spotlights och en generös spegel. Dessutom har alla lägenheter djupa, härliga fönsterbrädor i trä. Vi bygger med naturmaterial för att skapa ett stilrent och hållbart hem.

Här bor du i ett Svanenmärkt hem

I Sigtuna stadsängar bygger vi bostäder med låg klimatpåverkan och energiförbrukning. Alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. Dessutom ger mekanisk tilluft en luftkvalitet utöver det vanliga. När du köper en klimatsmart bostad finns möjlighet att ansöka om ett grönt bolån hos de större bankerna. Då kan du få rabatterad bolåneränta — perfekt för plånboken! Kontakta din bank för mer information.

Närhet till storstaden och världen

För dig som pendlar når du Uppsala C på 45 minuter och Stockholm C på ungefär en timme med kollektivtrafiken. Med bil tar resan till Uppsala endast en halvtimme och till Stockholm tar det cirka 40 minuter. Vill du längre ut i världen är du framme vid Arlanda på en kvart. I Sigtuna stadsängar har du alltså Mälaren och naturen alldeles runt hörnet, men även storstadspulsen och världen helt inom räckhåll.

Bild mot balkong.

Moderna lägenheter med personlighet

Bostäderna har väldisponerade planlösningar med trevliga öppna sällskapsytor, fina ljusinsläpp och lyxig inredning. Här i Brf Honungskupan står hemkänsla och hög boendekvalitet i fokus.

Därför är ett Svanenmärkt boende ett bättre val

I ett Svanenmärkt boende får du extra bra inomhusmiljö. Dessutom är hela projektet byggt i massivt trä, vilket är både energieffektivt och skonsamt mot miljön — samtidigt som det är bra för din plånbok!

Ett bord med kaffe, choklad och ljus.
Bild på ett par tofflor, en kopp kaffe och en morgontidning.

Livet i området

Här i Sigtuna stadsängar har du nära till allt. Du har all tänkbar service i kvarteret och befinner dig bara en kort promenad från Sigtunas mysiga stadskärna. Husen är moderna, samtidigt som kvarterets små parker, gränder och torg för tankarna till det gamla Sigtuna.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Mäklare072 320 00 04E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post