Laster resultat
Försäljning pågår

Bostad 1-1703

Priser

Pris: 5 845 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 4 490,55 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger. Läs på projektsidan eller i projektbroschyren för att ta reda på vad som ingår i månadsavgiften.

Välplanerad 4:a med två rymliga balkonger och fönster i två väderstreck, vilket ger ett behagligt genomgående ljus i hela lägenheten. Den ena balkongen, mot innergården, ger möjlighet till en lugn stund för att njuta av morgonkaffet. Den andra balkongen ligger i väster och får härlig eftermiddagssol. Lägenhet 1-1703 i brf Ampere har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med garderober samt ett arbetsrum. Lägenheten har dessutom klädkammare och dubbla våtutrymmen. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Ampere! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och inköpsprocessen samtidigt som du har chans att få svar på alla dina frågor. 

Visningar hålls på HusmanHabergs kontor på Romanstorget, Nacka Forum. 

Välkommen!

Adress:
HusmanHagberg, Nacka Forum, Romanstorget. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad 1-1703

Vi svarar gärna på dina frågor!