Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Vega Garden

Populära stadsdelen Vega fortsätter att växa! Intresset för våra bostadsrätter har varit stort och nu planerar vi vår trettonde etapp. På bästa läge alldeles intill den nya pendeltågsstationen planerar vi för Brf Vega Garden med totalt 93 lägenheter på 1-6 rok. Här bor du nära skärgård och natur, men tar dig till Stockholm city på bara 20 minuter.

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
61
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 490 000 kr
Storlek (Boarea)
30–149 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i vår visningslägenhet för Brf Vega Garden!

Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvarig mäklare som finns på plats.

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Visningsbostad:
Vega Allé 116, 136 57 Haninge. Se kartan på Google

Brf Vega Garden har 61 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Vega Garden

  • 61 en- till sexrumsbostäder
  • Från 1 490 000 kr till 6 050 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.182411,18.129457. Se kartan på Google

Vårt nya, centrala kvarter

Vårt kvarter kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter om 30-149 kvm fördelade i flera fina småhus, varav 56 lägenheter släpps i den första etappen. Husen är i tre till fyra plan och skapar tillsammans ett trivsamt kvarter.

Redan 2012 började de första bostadshusen byggas i Haninges nya stadsdel Vega. Sedan dess har hundratals familjer flyttat in och området växer ständigt med nya hus, gator och kvarter. Totalt kommer området rymma 3 500 bostäder.

En stadsdel mitt i grönskan

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Drevviken har många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö.

Med omtanke om miljön

Våra lägenheter i Brf Vega Garden är miljömärkta enligt Svanen. Svanen ställer krav på bland annat energianvändning, byggprodukter och en rad faktorer i innemiljön som är relevanta för människors hälsa och för miljön. Det finns dessutom särskilda krav på byggprocessen samt förvaltning och drift.

I Vega ska det också vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar ska prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och cykelparkeringar ska vara stora och många.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vega Garden

Vi svarar gärna på dina frågor!