Laster resultat
Kommande projekt

Brf Vega Garden

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega planerar vi för Brf Vega Garden med 50 lägenheter med 1-6 rum och kök. Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu planerar vi vår trettonde etapp. Brf Vega Garden kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Antal bostäder
93 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Prel. 2024
Storlek (boarea)
30-149 m²

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Brf Vega Garden har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.184188,18.129990. Se kartan på Google

Interiör i Brf Vega Garden

Välkommen hem till Vega!

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vega Garden

Vi svarar gärna på dina frågor!