Laster resultat
Försäljningen startar 24 maj kl. 09:00

Brf Vega Garden

Populära stadsdelen Vega fortsätter att växa! Intresset för våra bostadsrätter har varit stort och nu planerar vi vår trettonde etapp. På bästa läge alldeles intill den nya pendeltågsstationen planerar vi för Brf Vega Garden med totalt 93 lägenheter på 1-6 rok. Här bor du nära skärgård och natur, men tar dig till Stockholm city på bara 20 minuter.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
56
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 610 000 kr
Storlek (Boarea)
30–149 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Säljstart för Brf Vega Garden Etapp 1

Försäljningen startar 24 maj 2022 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 25 maj 2022 kl. 09:00

Fastpris. Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa ett hus i början av försäljningen, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Köp bostad i Brf Vega Garden Etapp 1

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Brf Vega Garden har 56 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 24 maj kl. 09:00

Brf Vega Garden Etapp 1

  • 56 en- till sexrumsbostäder
  • Från 1 610 000 kr till 6 050 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Fastpris. Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.182411,18.129457. Se kartan på Google

Vårt nya, centrala kvarter

Vårt kvarter kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter om 30-149 kvm fördelade i flera fina småhus, varav 56 lägenheter släpps i den första etappen. Husen är i tre till fyra plan och skapar tillsammans ett trivsamt kvarter.

Redan 2012 började de första bostadshusen byggas i Haninges nya stadsdel Vega. Sedan dess har hundratals familjer flyttat in och området växer ständigt med nya hus, gator och kvarter. Totalt kommer området rymma 3 500 bostäder.

En stadsdel mitt i grönskan

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Drevviken har många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö.

Med omtanke om miljön

Våra lägenheter i Brf Vega Garden är miljömärkta enligt Svanen. Svanen ställer krav på bland annat energianvändning, byggprodukter och en rad faktorer i innemiljön som är relevanta för människors hälsa och för miljön. Det finns dessutom särskilda krav på byggprocessen samt förvaltning och drift.

I Vega ska det också vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar ska prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och cykelparkeringar ska vara stora och många.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vega Garden

Vi svarar gärna på dina frågor!