kompisar umgås i en trädgård

Varför välja Brf Syrenen?

Många vill hitta hem i mysiga Tygelsjö, men tidigare har det mest funnits villor och småhus att välja mellan. Ända tills nu, när Brf Syrenen gör entré med byanpassade flerbostadshus som bjuder på Svanenmärkta lägenheter i flera olika storlekar. Läs mer om alla deras fördelar här.

Bekvämt lägenhetsliv på landet

Lägenheter har länge varit efterfrågat i Tygelsjö. Att bo lagom mycket på landet lockar, men alla vill inte ha ett stort hus att underhålla, eller en gräsmatta att klippa. I Brf Syrenen slipper du allt sådant. Här flyttar du rakt in i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter. Du har förvaring inne i lägenheten, tvättmaskin och torktumlare i badrummet – med mera, berättar projektutvecklare Jenny Piltofta.

Jenny Piltofta, ansvarig projektutvecklare på OBOS

Här bygger vi byanpassat: småskaligt stora hus med en genomtänkt design, där till och med husens loftgångar får ett utseende som bidrar till helhetsintrycket istället för att bara vara praktiska. De här husen hade kanske inte passat mitt i Malmö, men här passar de perfekt. Det handlar om att vara ödmjuk mot platsen vi bygger på.

Byanpassad design

Brf Syrenen bjuder på lägenheter för alla smaker. I två fyravåningshus (med hiss) ryms ettor, tvåor, treor och fyror och två trevåningshus har fina tvåor i markplan och en fantastisk fyra i två etage ovanpå. Alla lägenheter har egen uteplats, eller balkong, och kvarteret har också gemensamma innergårdar att njuta av livet på.  Och här handlar det inte om några stora kolosser till hus. Att bygga flerbostadshus i en mysig by ställer lite extra krav på utformningen.

– Här bygger vi byanpassat: småskaliga flerbostadshus med en genomtänkt design. De här husen hade kanske inte passat mitt i Malmö, men här passar de perfekt. Det handlar om att vara ödmjuk mot platsen vi bygger på, säger Jenny.

Nytt och fräscht – för alla smaker

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för några överraskningar, varken renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och att bo i lägenhet gör förstås livet ännu mer bekvämt.

– Precis, här slipper du allt trädgårdsarbete och villaunderhåll, istället kan du koncentrera dig på att njuta av livet fullt ut i ett hållbart hem, avslutar Jenny.  

Interiör i bostad om 100 kvm

Vem tror du kommer trivas bäst här?

– Här tänker jag att vi har något för de flesta. Från Tygelsjöbor som vill sälja villan, men vill bo kvar i byn – till familjen som lessnat på att bo mitt i Malmö och är sugna på att bo lite mer lantligt, men ännu inte känner sig redo för en egen villa. Eller unga som är redo för det första egna hemmet? Kanske studenten som pluggar på distans? Alla kan ju uppskatta bykänslan!

Toppenläge i byn, och i världen

Tygelsjö i sig har ett fantastiskt bra läge, inte minst med tanke på närheten till Malmö – eller Köpenhamn och Kastrup för den delen. Bussen tar dig till Hyllie på 10 minuter, med bil är du framme i centrala Malmö på 20 minuter. Men Brf Syrenen får också ett riktigt bra läge i byn. Här har du allt du behöver på promenadavstånd.

Interiör i bostad om 60 kvm

– Här bor du precis i entrén till den nybyggda delen av Tygelsjö. Och det har blivit ett väldigt fint område, med en go känsla, tack vare varierad bebyggelse och en färgsättning som både bjuder på fin variation och som knyter samman området till en genomtänkt helhet, förklarar Jenny.

 

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!