Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Syrenen

Nu kan du äntligen leva det ljuva lägenhetslivet i populära Tygelsjö. Här planerar vi nu för byanpassade flerbostadshus fyllda av Svanenmärkta lägenheter. 1-4 rum och kök, med egen uteplats eller balkong. Två av husen har också hiss, för bekvämlighetens skull. Hållbar lägenhetslyx, helt klart.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
3 195 000 kr
Boköpmodeller
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
87–116 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
  • OBOS Deläga

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Syrenen har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Syrenen - Etapp 1

  • 4 tre- till fyrarumsbostäder
  • Från 3 195 000 kr till 3 995 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.515663,12.990007. Se kartan på Google

Välkommen hem till byn – och till din Svanenmärkta lägenhet

Mysiga Tygelsjö är något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös och Köpenhamns utbud på bekvämt avstånd. Att bo här är himla populärt, men hittills har man fått nöja sig med småhus och villor. Men nu har du chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat.

Lägenhetslyx för livsnjutare

Brf Syrenen består av fyra hus, två med fyra våningar och hiss – och två trevåningshus som faktiskt påminner mer om parhus och radhus. Inuti hittar vi ljuvliga lägenheter om 43-116 välplanerade kvadratmetrar, Svanenmärkta dessutom. Här kan du hitta hem i allt från kvadratsmarta ettor och trivsamma tvåor och treor till alldeles utsökta fyror – inte minst några riktigt lyxiga sådana i två etage med en härlig terrass. Men alla lägenheter har uteplats eller balkong.

Lagom mycket på landet

Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Ljuvliga lägenheter i ett trivsamt kvarter

Ljuvliga lägenheter i ett trivsamt kvarter

Välkommen till det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Trevåningshusen i Brf Syrenen passar med sitt småskaliga format alldeles utmärkt här i byn.

Läs mer!
Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen och lugnet. men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd.

Läs mer!
Varför välja Brf Syrenen?

Varför välja Brf Syrenen?

Många vill hitta hem i mysiga Tygelsjö, men tidigare har det mest funnits villor och småhus att välja mellan. Ända tills nu. Läs mer om Brf Syrenens alla deras fördelar här.

Läs mer här!
Något för alla i Tygelsjö

Något för alla i Tygelsjö

Allt fler upptäcker mysiga Tygelsjö. En livs levande skånsk by – på perfekt avstånd från Malmö, och från Köpenhamn med, för den delen. Men vad är det som gör att så många vill flytta just hit? Här listar vi några av Tygelsjös fördelar.

Läs mer om Tygelsjö

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Lär känna OBOS Deläga
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Syrenen

Vi svarar gärna på dina frågor!