Laster resultat
Försäljning pågår
Brf gulsparven röd gul och mörk exteriör

Brf Gulsparven

Flyttar man till Stångby, så stannar man i Stångby. Här är det enkelt att trivas, och orten växer så det knakar. Inte konstigt alls, för här får du njuta av livet på landet, samtidigt som du har hela Lunds utbud inom räckhåll.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
4 695 000 kr
Storlek (Boarea)
126 m²
Inflyttning
Från höst 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Gulsparven har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår Interiör Brf Gulsparven

Brf Gulsparven

  • 1 femrumsbostad
  • Från 4 695 000 kr till 4 695 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gottes väg, Södra Råbylund. Se kartan på Google

Översiktsbild på Stångby

Stångby: härligt lantliv nära stan

Stångby ligger mitt i det klassiska skånska odlingslandskapet. Att skåda ut över vidsträckta fält gör att man automatiskt sänker axlarna, andas ut och slappnar av. Det är enkelt att trivas här, och det sägs att om man en gång flyttar hit – då stannar man kvar.

Ett boende för dig

Här kan du hitta ditt drömhem i ett mysigt, lummigt kvarter fyllt av ljusa, rymliga bostäder i olika storlekar. Brf Gulsparvens mångfald av olika bostäder, från kvadratsmarta tvåor i markplan och ljuvliga femmor i etage till radhus på hela 126 kvadratmetrar, gör att kvarteret har något för de allra flesta. Alla bostäder har egen uteplats eller balkong, stora nog för dig som vill motionera dina gröna fingrar. På insidan möts vi av samma omtanke som på utsidan. Ytterst välplanerade bostäder, med en god standard redan från början.

Allt för en lite härligare vardag

Här har du vardagsnytta som förskola och skola på nära håll. Stångby har två förskolor, och två skolor: Kulparksskolan för årskurs F-3 och nybyggda Prästängsskolan för årskurs 4-6. Lekplats för de minsta finns i kvarteret, och i närheten av Prästängsskolan planerar Lunds kommun för en fin park med lekplats som även passar lite större barn. Idrottsplats och idrottshall finns också, den lokala idrottsföreningen Torns IF är en aktiv sådan. Föredrar någon i familjen att sporta på hästryggen? Då är det bekvämt cykelavstånd till Torns Ryttarförening. Är det golf som gäller når du både Kävlinge GK och Värpinge GK på 10 minuter i bilen. Och den vackra skånska naturen, den väntar runt knuten. Med ett par minuters tågresa till Lund, och Malmö, Helsingborg och Köpenhamn inom räckhåll har du tillgång till städer och egentligen hela världen.

Kvarterskiss

Kvarterskiss

Här har du chans att ta del av kvarterskissen över Brf Gulsparven och vart vi placerar de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

I Brf Gulsparven bygger vi olika typer av bostäder för att tillgodose olika behov. Här kan du läsa mer om de olika typerna av bostäder och se vilket som skulle passa dig.

Läs mer!
Varför välja Brf Gulsparven?

Varför välja Brf Gulsparven?

Nybyggda lägenheter och hus i ett härligt kvarter i vackra Stångby. Och med Pågatåget tar du dig in till Lund snabbt och smidigt.

Läs mer här
Flytta till framtidsorten Stångby!

Flytta till framtidsorten Stångby!

Lunds kommun har storslagna planer för Stångby. Häng med och läs mäklare Karolina Wictorins svar på varför Brf Gulsparven i Stångby är helt rätt för dig som drömmer om en nyproducerad bostad.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Gulsparven

Vi svarar gärna på dina frågor!