Radhus 126 kvm – för familjen som vill ha extra allt

Letar du också efter huset med stort H? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus. Vad sägs till exempel om stora, luftiga sällskapsytor för dig som gillar att ha gäster, gott om plats för familjens privatliv i tre sovrum på övervåningen, och både altan och balkong? Ett riktigt drömhus, säger vi.

Stig på, för all del!
Vi öppnar dörren och kliver in i en välkomnande entré med plats för ytterkläderna och praktiskt klinkergolv. Direkt där efter tar husets härlighet vid. Vi möts direkt av ljuset från vardagsrumsdelens stora fönster, ljuvligt! Men innan vi utforskar de härliga, öppna sällskapsytorna tar vi en avstickare till köket.

Ett kök för både vardag och fest
Här får köket en egen avdelning mot entrésidan, och det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett matbord, perfekt för vardagsmiddagarna och mysiga familjefrukostar. När ni blir fler vid bordet finns det gott om plats för ett rejält matsalsbord i vardagsrumsdelen. Från köket når du också en av husets praktiska höjdpunkter: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Här stiger vi in i ett ljust och rymligt kök med gott om plats för ett matbord

1 av 4

Gott om socialt utrymme
Via en liten hall tar vi oss vidare mot husets härliga sällskapsytor. På vägen passerar vi det ena badrummet med WC och dusch. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffmys och stora kalas. Här kliver du också ut på din egen altan – den står redo för alla tänkbara trevligheter.

Rum för privatlivet
Nu tar vi trappan upp till övervåningen, familjens privata sfär. Här uppe hittar vi tre rejäla sovrum, det största med en lyxig skjutdörrsgarderob, och husets andra badrum med WC och dusch. Övervåningen har också ett mysigt allrum som passar fint för både filmkvällar och tv-spelsturneringar. Härifrån kommer du också ut på den fina balkongen, även den mot baksidan av huset.

I det ljusa vardagsrummet finns plats för ett matbord

1 av 11

Plats för din personlighet
Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Med gott om praktiska detaljer
Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Därför har varje hus ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Här får du;

  • 3 sovrum
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök från HTH och vitvaror från Siemens
  • 2 badrum med inredning från Vedum
  • Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Uteplats och balkong
Intresserad av bostäderna?

Intresserad av bostäderna?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter till mäklaren.

Tillbaks till projektet