Laster resultat

Kommande projekt

Marby

Nu uppfyller vi fler bostadsdrömmar i Marby och Unnerstad strax utanför centrum. Här bygger vi hem för alla smaker och behov, och utvecklar ett område där människor kan trivas och må bra. Välkommen att ta en närmare titt!

Hitta på sidan

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Status för kommande projekt

Detaljplanen för Marbystrand förväntas att vara antagen under 2024. Preliminär säljstart sker som tidigast kring 2026 med en inflytt kring ca 2027/2028.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.605742,16.298695. Se kartan på Google

Ett nytt bostadsområde i Norrköping

Redan nu spås Marby bli ett av de mest populära områdena i Norrköping. Och varför är lätt att förstå – här har nära till både skogen, havet och allt du behöver i din vardag. Marby ligger intill Lindö där det finns allt ifrån skola och förskola till mataffär och krogar. I takt med att området växer byggs kommunikationerna ut för att du snabbt och smidigt ska kunna ta dig in till Norrköping centrala delar.  

En stad i staden

En stad i staden

En del av området i Marby byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och en blandning av olika bostäder – allt från radhus till lägenheter och villor. Vi bygger med stor hänsyn till det omkringliggande landskapet och skapar trivsamma gång- och cykelvägar och lekplatser där människor kan mötas. Här ska det vara enkelt att bo och leva livet ut!

Läs mer om Trädgårdsstaden
Bli medlem för förtur till bostäder i Marby

Bli medlem för förtur till bostäder i Marby

Genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i projektet. Du kommer senare kunna göra en intresseanmälan här på obos.se för att få allting du behöver veta skickat direkt till dig. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör.

Bli medlem nu