Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Fabriken

Vårt unika kvarter, fem minuter från centrala Örebro, består av 49 nybyggda lägenheter i varierande storlekar. Här bor du med närhet till både stadens utbud och vackra naturområden. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
33
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 348 000 kr
Storlek (Boarea)
30–103 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Fabriken har 33 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Fabriken

  • 33 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 348 000 kr till 4 198 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

CV-gatan, Örebro. Se kartan på Google

Hitta hem på bästa läget i Örebro

CV-staden kommer att bli en alldeles unik ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill, på ett av Örebros bästa lägen, planerar vi nu att bygga 49 lägenheter i varierande storlek.

Här bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter.

Allt för en enklare vardag

Från Brf Fabriken har du gång- eller cykelavstånd till allt som Örebro har att erbjuda, här behöver du varken sakna vardagens nödvändigheter eller det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. I området finns en ny förskola samt planer på en ny grundskola.

Förskolans gård är dessutom tillgänglig för alla som bor i kvarteret efter skoltid, så här kan ni leka både kvällar och helger.

Lätt att hitta rätt

I Brf Fabriken finns ett stort antal lägenheter med mycket varierande planlösning för olika behov. Ettorna är perfekta som första egen lägenhet, medan de största fyrorna är runt 100 kvm och rymmer den större familjen.

En alldeles unik möjlighet

Det är något särskilt med att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Bostäderna håller en bra standard redan från början. Här bor du dessutom i ett område som har framtiden för sig, inte minst med tanke på kommunens ambitiösa planer för CV-området.

Med omtanke om miljön

Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i. Brf Fabriken är certifierad miljöbyggnad på nivån Silver. Det betyder att vi ansträngt oss extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

Om bostäderna

Om bostäderna

Drömmer du om att bo både centralt och med grönskan runt husknuten? På ett av Örebros bästa lägen planerar vi nu för 49 välplanerade lägenheter i varierande storlekar – alla med egen balkong eller uteplats.

Läs mer här!
Området

Området

I CV-staden i centrala Örebro finns allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service samt det där som så många längtar efter; vackra grönområden för motion och avkoppling. Och jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Fabriken

Vi svarar gärna på dina frågor!