Laster resultat
Kommande projekt

Brf Fabriken

CV-staden är en ny och populär stadsdel i centrala Örebro. Här planerar vi att bygga 49 nya lägenheter i bekväm bostadsrättsform. Det blir varierade storlekar från 1-4 rum och kök mellan 30-129 kvm. Här trivs du som vill bo centralt men fortfarande ha nära till naturen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
49
Bostadstyp
Lägenheter
Storlek (Boarea)
30-129 m²
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Hösten 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

CV-gatan, Örebro. Se kartan på Google

En pojke som springer på en backe

Nybyggda bostäder nära både stadsliv och friluftsliv

Vill du bo centralt samtidigt som du har naturen nära? CV staden växer och vi planerar för 49 nya lägenheter i området. Här har du nära till allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service och närheten till det där som så många längtar efter; vackra grönområden för motion och avkoppling.

Mellan stadspuls och avkopplande naturmiljö

I Brf Fabriken bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Och jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare!

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Fabriken

Vi svarar gärna på dina frågor!