Nybyggda bostadsrätter med industriell charm

Brf Fabriken byggs på gammal industrimark med arkitektur som hämtat inspiration från CV-områdets klassiska tegelbyggnader. Kvarteret kommer att bestå av två ståtliga huskroppar spetsiga taknockar, tegel i rött med fönsterspröjs i dovt mossgrönt. Detaljer som balkongräcken och fönsterbleck blir antracitfärgade.

Smarta ytor med allt du behöver

De två husen i Brf Fabriken blir 3-5 våningar höga. Huskropparna binds ihop med inglasade balkonger som ger utsikt åt två väderstreck. Alla lägenheter i kvarteret får minst en uteplats eller balkong, antingen öppen eller delvis inglasad. Till varje lägenhet hör ett förråd som placeras på vindsplan eller i bostaden.

I Brf Fabriken är varje kvadratmeter noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad. Husen rymmer totalt 49 lägenheter och skiljer sig åt storleksmässigt vilket skapar en fin dynamik. Tack vare den stora variationen på planlösningar är det lätt att hitta en lägenhet som passar just ditt behov - från den minsta ettan på 30 kvm till den största etagelägenheten på 127 kvm. Vinklarna i huset bidrar till spännande interiörer som ger personliga och unika bostäder.

1 av 4

Mysig innergård

Mellan husen anläggs en skyddad grön innergård. Här kan du slå dig ner med en kaffekopp eller leka med barnen. På kvällen lyses gården upp av lampor i träden vilken gör den till ett vackert blickfång dygnet runt. På innergården finns det gott om cykelparkeringar, vissa under skärmtak. Kör du bil kan du parkera på markparkering som rymmer 29 platser och 10 laddstolpar för elbilar. Miljöhus för återvinning placeras utmed gatan.

Hög standard som standard

Alla våra bostäder har hög standard som standard. Hela bostaden är välplanerad och bjuder på hög kvalitet i allt som ingår i ditt nya hem, som exempelvis ett välutrustat kök från HTH och helkaklat badrum.

 

Är du intresserad av Brf Fabriken?

Är du intresserad av Brf Fabriken?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!