Om bostäderna

Brf Vårglimten består av radhus på 105 kvm. Husen har liggande träpanel i vacker jordnära kulör som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet.

En praktisk, lättskött utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck mellan grannarna. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får bostäderna en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen och skärmväggar som avskiljare mellan husen. Till varje bostad hör ett kallförråd på baksidan av tomten. Varje bostad får en egen parkeringsplats vid huset.

En genomtänkt helhet

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

Trivsel i två plan

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

På övervåningen kan du välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Vad sägs om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med rymlig skjutdörrsgarderob?

Dags att sätta stilen

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis så där som du alltid har drömt om. Tillsammans med inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem och säkerställer att dina val står sig över tid.

Kvalitet från golv till tak

När du köper en bostad av oss får du inte bara väggar, tak och golv. För oss är genomtänkt design lika viktigt som bra planlösningar och god arkitektur. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Två helkaklade badrum, varav ett med duschväggar samt skjutdörrspartier i entrén.

Är du intresserad av Brf Vårglimten?

Är du intresserad av Brf Vårglimten?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!