Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Vårglimten

I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag!

Just nu har vi ett fint erbjudande där du kan få 200 000 kr i rabatt när du köper ett av våra fina radhus!

1 av 8

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
21
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 400 000 kr
Storlek (Boarea)
105 m²
Inflyttning
Från 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

200 000 kr i rabatt på fina radhus!

Söker du en lättskött och modernt boende har du just nu möjlighet att göra ett riktigt bra klipp. Vi har nämligen ett fint erbjudande som gäller för flera av våra populära radhus i lummiga Telestadshöjden. 

Rabatten gäller på bostäder över 2 500 000 kr*

Kontakta våra mäklare för mer information om erbjudandet!

Brf Vårglimten har 21 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Vårglimten

  • 21 femrumsbostäder
  • Från 2 400 000 kr till 3 000 000 kr
  • Inflyttning: Från 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.837423,14.819068. Se kartan på Google

Telestadshöjden - ett naturskönt och familjevänligt område

På Teleborg, söder om Vikaholm växer det nya och lummiga bostadsområdet Telestadshöjden fram. Området ligger naturskönt och du har nära till tre olika sjöar med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Härifrån har du dessutom bara cirka 6 km till Växjös stadskärna.

Med närhet till det mesta

Läget är perfekt för dig som längtar efter ett smidigt och bekymmersfritt liv med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Förskolor, skolor, universitet och mataffärer finns i området. Växjö city med sitt stora utbud av restauranger och butiker tar du dig till på ca 15 minuter med cykel. Närmsta busshållplats ligger på gångavstånd och det finns bra gång- och cykelvägar i området hela vägen in till centrala Växjö.

Välplanerad familjefavorit

Våra populära radhus på 105 kvm har blivit en riktig familjefavorit, med sin välplanerade planlösning och fina sociala ytor. Varje radhus får en generös gräsmatta och uteplats med trätrall. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet. Bostäderna i Brf Vårglimten passar både barnfamiljen som värdesätter naturens lekytor, och de som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Området

Området

I Brf Vårglimten bor du med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. I närområdet finns dessutom gott om skolor och förskolor, vilket gör läget perfekt för barnfamiljen.

Läs mer här
Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Vårglimten består av 24 radhus på 105 kvm. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vårglimten

Vi svarar gärna på dina frågor!