Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Norra Station

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö planerar OBOS Kärnhem nu för ca 70 lägenheter med spännande kvaliteter.

Antal lediga bostäder
13
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 348 000 kr
Boköpmodeller
Deläga
Storlek (Boarea)
33–121 m²
Inflyttning
Från vinter 2024
Ägandeform
Bostadsrätt
  • Deläga

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Försäljningen startar 22 september

Försäljningen av bostäderna i Brf Norra Station kommer att starta 22 september 2021 kl 09:00. Projektsidan kommer uppdateras löpande med mer information inför säljstarten. Gör en intresseanmälan för att få allt du behöver veta skickat till dig inför säljstarten!

Det ska löna sig att vara med från start!

För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Brf Norra Station har 13 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Norra Station - Etapp 1

  • 13 en- till femrumsbostäder
  • Från 1 348 000 kr till 6 498 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.877147,14.804663. Se kartan på Google

Brf Norra Station - ett unikt citykvarter i Växjö

Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver?

Den stora, lilla staden

Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden stategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden.

Bo granne med konst och kultur

Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site - det sistnämnda är ett konststråk runt Växjösjön som är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

Shopping och mat för alla smaker

Shopping och mat för alla smaker

I Växjö city hittar du allt från de stora kedjorna till de små special- och second handbutikerna. Här finns gallerior, torghandel, biografer och ett stort utbud av restauranger och caféer. I Växjö kan du uppleva mat från världens alla hörn och för finsmakaren finns dessutom flera restauranger som fått utmärkelser i Guide Michelin och White Guide.

Gröna upplevelser

Gröna upplevelser

I Växjö har du alltid nära till naturen. Tack vare kommunens 300 sjöar finns det gott om möjligheter till både bad och fiske. Blir du badsugen tar du en promenad till Trummen, där det finns badplats med sandstrand. Inne i city finns det massor av mysiga parker. För de minsta finns till exempel Linnés värld, en pastellfärgad temalekpark. En annan favoritplats är den vackra stadsodlingen Ekobacken, där det finns möjlighet att handla säsongens grönsaker.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Lär känna OBOS Deläga
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Norra Station

Vi svarar gärna på dina frågor!