Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Norra Station

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö bygger OBOS nu 70 lägenheter med spännande kvaliteter som du kan köpa med vår boköpmodell Deläga.

1 av 14

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
29
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 318 000 kr
Boköpmodell
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
33–89 m²
Inflyttning
Från vinter 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Norra Station på mäklarens kontor! 

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Adress:
Klostergatan 8, Växjö. Se kartan på Google

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

I Brf Norra Station är det möjligt att köpa utvalda bostäder via vår boköpsmodell OBOS Deläga.

Läs mer om OBOS Deläga här

Brf Norra Station har 29 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Norra Station

  • 29 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 318 000 kr till 3 198 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.877147,14.804663. Se kartan på Google

Brf Norra Station - ett unikt citykvarter i Växjö

Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver?

Den stora, lilla staden

Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden stategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden.

Bo granne med konst och kultur

Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site - det sistnämnda är ett konststråk runt Växjösjön som är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

Shopping och mat för alla smaker

Shopping och mat för alla smaker

I Växjö city hittar du allt från de stora kedjorna till de små special- och second handbutikerna. Här finns gallerior, torghandel, biografer och ett stort utbud av restauranger och caféer. I Växjö kan du uppleva mat från världens alla hörn och för finsmakaren finns dessutom flera restauranger som fått utmärkelser i Guide Michelin och White Guide.

Gröna upplevelser

Gröna upplevelser

I Växjö har du alltid nära till naturen. Tack vare kommunens 300 sjöar finns det gott om möjligheter till både bad och fiske. Blir du badsugen tar du en promenad till Trummen, där det finns badplats med sandstrand. Inne i city finns det massor av mysiga parker. För de minsta finns till exempel Linnés värld, en pastellfärgad temalekpark. En annan favoritplats är den vackra stadsodlingen Ekobacken, där det finns möjlighet att handla säsongens grönsaker.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Norra Station

Vi svarar gärna på dina frågor!