Lev husdrömmen vid havet

Brf Havsbrisen tar plats mitt i den vackra naturen och bildar ett luftigt och trivsamt kvarter. Här bor du modernt och bekvämt i parhus på 115 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Njut av ditt nya hem, både inne och ute

I Brf Havsbrisen lever du husdrömmen vid havet på enklast möjliga vis – i bekväm bostadsrättsform.

Här slipper du klassiska husbekymmer, och dagen det är dags för tyngre underhåll är det föreningens ansvar. I stället kan du njuta av härliga naturupplevelser och långa golfrundor, som ligger precis utanför dörren.

Hem i harmoni med naturen

Brf Havsbrisen tar plats mitt i den vackra naturen där husens placering bildar ett luftigt och trivsamt

kvarter. Fasaderna pryds av stående funkispanel och färgsättningen är jordnära och harmonisk för att smälta in i omgivningarna. Från någon av dina uteplatser kan du betrakta årstidernas skiftningar från första parkett – och även inomhus är fönster placerade för att bjuda på utsikt över golfbanan och havet.

Parhus med alla bekvämligheter

Här bor du på 115 välplanerade kvadratmetrar med allt du kan tänkas behöva för ett bekvämt husliv. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Vi har också lagt stor vikt vid det praktiska, som ett stort isolerat förråd i anslutning till carporten och två parkeringsplatser per hus.

Utrymme för utelivet

Här får du, inte bara en, utan två rymliga uteplatser – så du kan välja i vilket läge morgonkaffet smakar bäst. Varje hus får även en lättskött tomt på baksidan att pyssla om. Har du barn som behöver springa av sig behöver de inte röra sig långt ifrån hemmet – på andra sidan vägen ligger en fin lekplats.

Rum för din personlighet

Som kontrast till den naturnära exteriören blir husens insida ljus och luftig. Materialvalen i husen håller genomgående en hög standard: vitlaserad ekparkett, klinkergolv i entré, och kakel och klinker i badrummen, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

 

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer