Bo nära naturen, staden och skärgården

I Ekhagen råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett skärgårdsnära bostadsområde med skogspromenader, golfrundor och bad- och båtliv inpå knuten. Samtidigt har du all service på bekvämt avstånd – in till stan cyklar du på 10 minuter.

Nära till att njuta av naturen 

Som granne med fina Västerviks Golfklubb är det här det perfekta boendet för dig som uppskattar golfrundor. Men här finns också gott om andra möjligheter att njuta av utelivet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, gott om stränder – till exempel har du alla badplatserna på Gränsö på bekvämt cykelavstånd – och tillgång till aktiviteter som kanot och kajak, fotboll och tennis. Sportfiskare älskar Västervik, men även glada fiskeamatörer kan få napp här. Och tycker du om att promenera så har du nära både till Kulbacken och fina strövområden på Gränsö och Norrlandet.

1 av 4

Nära till vardagsliv och vardagslyx

Här har du nära till allt sådant som vår vardag att fungera problemfritt. Bor du i Brf Havsbrisen året runt och har barn ligger både Förskolan Ekbacken och F-6 skolan Näktergalen inom räckhåll. Även skolorna inne i stan finns på cykelavstånd. Vill du ta en bit mat bor du granne med golfrestaurangen, men du har också hela Västerviks utbud en kort cykeltur bort.

1 av 5

En levande stad året om

För att vara en mindre stad har Västervik ett stort och brett utbud av det mesta, inte minst av kulturupplevelser. Visfestivalen känner du säkert till, men här finns ett rikt och varierat kulturliv även till vardags med konst, musik, teater, film, dans, litteratur, konsthantverk och kulturarv. Kommunen har också ett aktivt föreningsliv med över 300 föreningar. För även om det här är en stad som fördubblar sin befolkning under sommarmånaderna är Västervik i högsta grad levande året om.

 

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer