Interiör bild i Kv Skogsgläntan som OBOS utvecklar i Ranagård, Halmstad

Lev villaliv de luxe

I Ranagård är det enkelt att leva det goda livet. Här bor du i ditt eget kedjehus som bara sitter ihop med carporten mellan grannarna, så här kan du verkligen njuta av villalivets fördelar – i ett färdigpaketerat format.

Kvarteret Skogsgläntan får ett riktigt fint läge i området. Husen placeras kring en grön och skön skogsdunge med gamla, vackra träd. Dessa sparar vi så längt det är möjligt, men här planerar vi också för en härlig mötesplats i form av ett gemensamt orangeri. Alltsammans lättskött, förstås. För det blir ju ni i samhälligheten som tillsammans får ta hand om er gröna oas i tillvaron.

Att alla husens tomter gränsar till skogsdungen gör också att de upplevs som större – utan att för den skull kräva massor av skötsel. Husen får fasader i trä, färgsatta i mjuka jordtoner som matchar grönskan perfekt, vilket även gäller för sedumtaken som pryder husens utskjutande partier. Den generösa fönstersättningen och husens snygga takbeläggning av zinkfärgad plåt ger i sin tur med en modern touch vilket skapar en tilltalande helhet.

Gott om rum för det goda livet

Här råder ingen brist på plats att leva livet på. Med 155 väldisponerade kvadratmetrar till ditt förfogande finns utrymme för såväl det sociala som det privata livet. Fina sällskapsytor, fullutrustat kök och möjlighet till hela fyra sovrum. Men också gott om praktiska godsaker som bra förvaringsytor och separat tvättstuga med groventré direkt från carporten. Vad mer kan man önska sig?

 

Med utrymme för ute-njut

Ja, det skulle väl vara en altan, då. Utelivet är ju en stor del av huslivet. Här får varje hus en stor, härlig sådan på baksidan av huset. Men vi nöjer oss inte med det: du får även en stensatt uteplats på framsidan av huset, så att du kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och utanför altanen på baksidan flyter din lättskötta tomt sömlöst över i skogsdungen, vilket gör att den känns mycket större utan att kräva en massa skötsel. Det här verkligen ett läge utöver det vanliga!

Hem med bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en riktigt bra standard. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entrén, badrum och tvättstuga med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, om du är ute i god tid kan du också göra olika tillval för att sätta egen prägel på ditt nya hem – kanske rent av lyxa till det med en kamin i vardagsrummet? Eller kanske ta bort arbetsrummet på nedervåningen till förmån för en ännu större sällskapsyta? 

PS. Vi har såklart heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hem får två förråd och att bilen får sin egen carport till exempel..

Är du intresserad av Kv Skogsgläntan?

Är du intresserad av Kv Skogsgläntan?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!