Laster resultat

Försäljning pågår

Kv Skogsgläntan

Välkommen hem till härliga Kvarteret Skogsgläntan! Här bygger vi kanonfina kedjehus om 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus. Husen är inflyttningsklara!

1 av 37

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
6 895 000 kr
Storlek (Boarea)
155 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kom och kika på vårt visningshus som snart är helt färdigställt! Vill du komma på en privat visning är du varmt välkommen att kontakta mäklare Kalle

Honungsvägen 9, Halmstad. Se kartan på Google

Kv Skogsgläntan har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Kv Skogsgläntan Etapp 2

  • 1 sexrumsbostad
  • Från 6 895 000 kr till 6 895 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Honungsvägen 9, Halmstad. Se kartan på Google

Nybyggda kedjehus en cykeltur från kvällsdoppet

Kvarteret Skogsgläntan får ett toppenläge i Ranagård, granne med en liten skogsdunge som tillsammans med ett gemensamt orangeri blir en härligt grön guldkant i tillvaron. Här kan du hitta hem i ditt eget nybyggda kedjehus, med gott om rum för det goda livet, inklusive en väl tilltagen altan.

Läge för livsnjuteri

Du bor i princip granne med den fina golfbanan, bara en cykeltur från Tylösand. Storhandlar gör du enkelt på Flygstadens köpcentrum, några minuters bilresa bort – och in till centrala Halmstad tar du bussen på cirka 20 minuter, eller cykeln på ungefär samma tid. Vardagspusslat och klart!

Hem för alla smaker

På 155 väldisponerade kvadratmetrar finns utrymme för såväl det sociala som det privata livet. Fina sällskapsytor och möjlighet till hela fyra sovrum – eller tre och ett dedikerat arbetsrum. Men också gott om praktiska godsaker som bra förvaringsytor, separat tvättstuga med groventré, och carport. Välkommen!

Lev villaliv de luxe

Lev villaliv de luxe

I Ranagård är det enkelt att leva det goda livet. Här bor du i ditt eget kedjehus som bara sitter ihop med carporten mellan grannarna, så här kan du verkligen njuta av villalivets fördelar – i ett färdigpaketerat format.

Läs mer!
Läge för villaliv – och vardagslyx

Läge för villaliv – och vardagslyx

Det här är ett toppenläge för dig som vill bo riktigt fint, med nära till sådant som sätter guldkant på tillvaron. Som golfbanan, Riccardos glass – och, inte minst, havet. Här har du bekvämt cykelavstånd till Tylösand.

Läs artikeln!
Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Ett familjärt kvarter med egen skogsdunge, och nio fantastiskt fina kedjehus som bara väntar på sina nya ägare. Här bor du i äganderätt och får maximal villakänsla utan att behöva krångla med att bygga eget.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Skogsgläntan

Vi svarar gärna på dina frågor!