Laster resultat
Försäljning pågår

Kv Skogsgläntan

I Halmstads nya stadsdel Ranagård bor du granne med golfbanan, cyklar enkelt till Tylösand och tar bussen till centrala Halmstad på cirka 20 minuter. Här planerar vi nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
7 095 000 kr
Storlek (Boarea)
155 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Äganderätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Kv Skogsgläntan har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Kv Skogsgläntan Etapp 2

  • 3 sexrumsbostäder
  • Från 7 095 000 kr till 7 245 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.660845,12.759734. Se kartan på Google

Kvarteret skogsgläntan i Halmstad, Ranagård

Nybyggda kedjehus en cykeltur från kvällsdoppet

Kvarteret Skogsgläntan får ett toppenläge i Ranagård, granne med en liten skogsdunge som tillsammans med ett gemensamt orangeri blir en härligt grön guldkant i tillvaron. Här kan du hitta hem i ditt eget nybyggda kedjehus, med gott om rum för det goda livet, inklusive en väl tilltagen altan.

Läge för livsnjuteri

Du bor i princip granne med den fina golfbanan, bara en cykeltur från Tylösand. Storhandlar gör du enkelt på Flygstadens köpcentrum, några minuters bilresa bort – och in till centrala Halmstad tar du bussen på cirka 20 minuter, eller cykeln på ungefär samma tid. Vardagspusslat och klart!

Hem för alla smaker

På 155 väldisponerade kvadratmetrar finns utrymme för såväl det sociala som det privata livet. Fina sällskapsytor och möjlighet till hela fyra sovrum – eller tre och ett dedikerat arbetsrum. Men också gott om praktiska godsaker som bra förvaringsytor, separat tvättstuga med groventré, och carport. Välkommen!

Sneak peak på kvarteret!

Sneak peak på kvarteret!

Områdesskissen ger en känsla för hur vi tänker oss kvarteret. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Se skissen i full bild här!
Lev villaliv de luxe

Lev villaliv de luxe

I Ranagård är det enkelt att leva det goda livet. Här bor du i ditt eget kedjehus som bara sitter ihop med carporten mellan grannarna, så här kan du verkligen njuta av villalivets fördelar – i ett färdigpaketerat format.

Läs mer!
Läge för villaliv – och vardagslyx

Läge för villaliv – och vardagslyx

Det här är ett toppenläge för dig som vill bo riktigt fint, med nära till sådant som sätter guldkant på tillvaron. Som golfbanan, Riccardos glass – och, inte minst, havet. Här har du bekvämt cykelavstånd till Tylösand.

Läs artikeln!
Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Ett familjärt kvarter med egen skogsdunge, och nio fantastiskt fina kedjehus som bara väntar på sina nya ägare. Här bor du i äganderätt och får maximal villakänsla utan att behöva krångla med att bygga eget.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Skogsgläntan

Vi svarar gärna på dina frågor!