Laster resultat

Slutsålt

Kv Skogsgläntan

Välkommen hem till härliga Kvarteret Skogsgläntan! Här bygger vi kanonfina kedjehus om 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus. Husen är inflyttningsklara!

Hitta på sidan

1 av 37

Nyckelinformation

Antal bostäder
9 kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Säljstart
Sommar 2021
Inflyttning
Prel sommar 2023

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Honungsvägen 9, Halmstad. Se kartan på Google

Nybyggda kedjehus en cykeltur från kvällsdoppet

Kvarteret Skogsgläntan får ett toppenläge i Ranagård, granne med en liten skogsdunge som tillsammans med ett gemensamt orangeri blir en härligt grön guldkant i tillvaron. Här kan du hitta hem i ditt eget nybyggda kedjehus, med gott om rum för det goda livet, inklusive en väl tilltagen altan.

Läge för livsnjuteri

Du bor i princip granne med den fina golfbanan, bara en cykeltur från Tylösand. Storhandlar gör du enkelt på Flygstadens köpcentrum, några minuters bilresa bort – och in till centrala Halmstad tar du bussen på cirka 20 minuter, eller cykeln på ungefär samma tid. Vardagspusslat och klart!

Hem för alla smaker

På 155 väldisponerade kvadratmetrar finns utrymme för såväl det sociala som det privata livet. Fina sällskapsytor och möjlighet till hela fyra sovrum – eller tre och ett dedikerat arbetsrum. Men också gott om praktiska godsaker som bra förvaringsytor, separat tvättstuga med groventré, och carport. Välkommen!

Lev villaliv de luxe

Lev villaliv de luxe

I Ranagård är det enkelt att leva det goda livet. Här bor du i ditt eget kedjehus som bara sitter ihop med carporten mellan grannarna, så här kan du verkligen njuta av villalivets fördelar – i ett färdigpaketerat format.

Läs mer!
Läge för villaliv – och vardagslyx

Läge för villaliv – och vardagslyx

Det här är ett toppenläge för dig som vill bo riktigt fint, med nära till sådant som sätter guldkant på tillvaron. Som golfbanan, Riccardos glass – och, inte minst, havet. Här har du bekvämt cykelavstånd till Tylösand.

Läs artikeln!
Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Varför välja Kvarteret Skogsgläntan?

Ett familjärt kvarter med egen skogsdunge, och nio fantastiskt fina kedjehus som bara väntar på sina nya ägare. Här bor du i äganderätt och får maximal villakänsla utan att behöva krångla med att bygga eget.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS