Hoppa till innehåll

Säljstartserbjudande!

Bo utan avgift första året! De första 10 som tecknar bokningsavtal i Brf Storängen får bo 12 månader utan avgift. Erbjudandet gäller kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Till salu

I Brf Storängen kan dina husdrömmar bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. I Storängsstrand planerar vi för fina radhus och villor med sjönära läge. Lagom på-landet-känsla och bekvämt cykelavstånd till all service.

Projektdetaljer

Inflyttning
Planerad från Kvartal 2 2026
Lediga bostäder
11
Boarea
107–120 m2
Pris
Från 2 099 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Storängen

Läser in

En kvinna sitter på en bänk vid vattnet

Lev det ljuva huslivet, nära Möckelns strand i Karlskoga

I vackra Storängsstrand, i södra delen av Karlskoga, har du chans att hitta ditt drömhem i ett lugnt och familjevänligt kvarter. Brf Storängen erbjuder två trevliga husmodeller i form av villa eller radhus. Härifrån har du både nära till ett dopp i sjön och allt du behöver i din vardag.

Välplanerade hem för stora och små

Här bor du med alla bekvämligheter i villa eller radhus på 107 eller 120 kvadratmeter. Husen har stora sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 2–4 sovrum. Alla hus får rymliga altaner och en trädgård att pyssla om.

Allt för en härlig vardag

Från svalkande dopp till spännande söndagsutflykter – här har du nära till att njuta av naturen året runt. Området får en ny badplats och en stor fin lekplats på andra sidan gatan. Vardagen pusslar du enkelt ihop med närhet till förskola och skola, storhandling och all tänkbar service i Karlskoga. Till Örebro tar du dig på dryga halvtimmen.

Bildet til Youtube-video

Bostäderna

I Brf Storängen är det enkelt att njuta av det bästa från huslivet. Du bor nytt och fräscht i ett hem som kräver minimalt med underhåll – och dagen det är dags sköter föreningen det tillsammans. Här kan du välja mellan två populära husmodeller som rymmer allt för en härlig vardag.

Bild från baksida med barn som leker
Människor går på en brygga

Området

I Storängsstrand bor du med ett otroligt fint läge i södra Karlskoga, granne med naturen och Möckelns strand. Här bygger vi härliga villor och radhus med stora uteplatser. Allt du behöver i vardagen finns på bekvämt cykelavstånd.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Beatrice Nordin

Beatrice Nordin

Mäklare0737-623667E-post
Portrettbilde av Gustaf Florenius

Gustaf Florenius

Mäklare0707-20 17 88E-post