Få förtur - Bli medlem i OBOS

Bästa solläget? Största tomten? Finaste balkongen? Kanske vill du bo högst upp eller nära lekplatsen? Det finns alltid bostadsobjekt och tomter som är mer attraktiva än andra och som du kanske vill ha första tjing på att kunna välja.

10 medlemsförmåner att använda i vår

10 medlemsförmåner att använda i vår

Dags för vårfix i hemmet, en härlig weekend eller rolig upplevelse? Här är våra bästa tips på förmåner du som OBOS-medlem kan använda i vår.

Se alla tips här
Hållbara handlingar

Hållbara handlingar

När vi bygger hem tänker vi inte bara på dig, utan även på livet mellan husen och samhället i stort. Här bjuder vi på hållbara tips och erbjudanden från OBOS Medlem.

Läs mer här
Extra trygga tips och erbjudanden för dig som är OBOS-medlem

Extra trygga tips och erbjudanden för dig som är OBOS-medlem

Att köpa en ny bostad är bland de viktigaste affärerna vi gör i livet. Och naturligtvis vill vi att resan till ditt nya drömhem ska vara så trygg som möjligt. Här hittar du extra-trygga tips och erbjudanden för dig som är OBOS-medlem.

Läs mer här

Vill du påverka OBOS?

Som medlem i OBOS kan du påverka utvecklingen av OBOS genom att väljas som delegat till årsstämman inom OBOS. Årsstämman kommer 2022 att hållas digitalt den 7 juni kl 16:30.

Ladda ned OBOS-appen

Ladda ned OBOS-appen

Våra mest nöjda medlemmar använder appen med direkt tillgång till medlemskort, personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned OBOS-appen från Google Play eller i App Store.

Läs mer om OBOS-appen