en tjej och en kille som arbetar på obos

En arbetsplats där du kan växa

Vi är stolta över att många väljer att stanna länge hos oss – det är inte ovanligt att vi firar 20-, 30- och till och med 40-årsjubileum för våra anställda. Många byter också yrkesroll internt. Om du är vill finns det goda möjligheter att utvecklas i och tillsammans med OBOS. 

OBOS Kompetensplattform 

Kontinuerlig utveckling och bra uppföljning är viktigt för oss. Därför har vi en kompetensplattform för alla anställda. Här finns en växande utbildningskatalog och strukturerat stöd för nyanställda. Det är både enkelt och roligt att utvecklas som medarbetare hos oss.  

Utvecklingsprogram för ledare 

Vi erbjuder ett tvåårigt talangutvecklingsprogram, OBOS Extend. Programmet hjälper oss att behålla och utveckla kompetensen inom organisationen. Det hjälper ledare att växa i sina yrkesroller och identifierar nya talanger. Programmet innehåller föreläsningar, workshops och projektarbeten, och deltagarna bygger nätverk med varandra. 

Engagerade medarbetare 

På OBOS vill vi att alla ska trivas på jobbet och känna sig engagerade. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, känna sig engagerade, ha rätt kompetens och rekommendera oss som arbetsgivare. Vi mäter detta genom pulsmätningar och medarbetarundersökningar.